More


  FOTO. EL este tânărul de 19 ani care a murit azi noapte într-un cumplit accident de circulație

  - Advertisement -

  Tânărul de 19 ani care și-a pierdut viața în tragicul accident de circulație produs azi noapte pe raza localității Mădăras se numește Sergiu Stoica și era din comuna Craidorolț.

  ”Sergiu Stoica a plecat mult prea departe, mult prea curând….a lăsat un gol imens în sufletele familiei și a întregii comunități”, se arată într-o postare făcută pe Facebook de Primăria Craidorolț.

  Mai mult decât atât, Sergiu Stoica era component al Ansamblul Folcloric al Județului „Doruri Sătmărene” de pe lângă Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Satu Mare.

  ”Ne vei lipsi tuturor. Sincere condoleante familiei indoliate. Ne este greu sa găsim cuvinte potrivite în aceste momente când am aflat că, Sergiu Stoica, colegul nostru drag de la Ansamblul Folcloric al Județului „Doruri Sătmărene” a plecat pentru totdeauna. Condoleanțele noastre familiei îndurerate! Dumnezeu să îl odihnească pace!”, este și mesajul transmis de managerul acestei instituții, Robert Laszlo.

  Reamintim faptul că în această noapte, un tânăr de 19 ani și-a pierdut viața în urma unui cumplit accident de circulație produs pe raza localității Mădăras.

  Detalii despre această tragedie puteți citi pe https://www.gazetanord-vest.ro/2018/05/accident-mortal-un-tanar-de-19-ani-si-a-pierdut-viata/  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img