More


  FOTO. Sătmarul devine un El Dorado pentru cerșetoarele din Sălaj, Alte patru prinse de polițiștii locali

  =

  Patru femei din județul Sălaj, care cerșeau în zona Pieței nr.1, au fost ridicate marți de polițiștii locali sătmăreni. Cele patru femei, originare din Jibou, au fost conduse la sediul Poliției Locale Satu Mare și amendate de polițiștii locali.

  Apoi, oamenii legii le-au urcat în tren și le-au trimis acasă. Polițiștii locali îi îndeamnă pe sătmăreni să nu încurajeze ceșetoria.

  Reamintim faptul că în data de 5 aprilie, din zona centrală a municipiului Satu Mare şi din parcările marilor centre comerciale din Satu Mare, polițiștii locali sătmăreni au ridicat 10 femei din comuna Românaşi, judeţul Sălaj, aflate la cerşit. Cele 10 femei erau însoţite de 17 copii, cu vârstele cuprinse între 1 şi 12 ani de care se foloseau pentru a primi bani de la trecători.

  Cele 10 femei au fost amendate fiecare cu câte 500 de lei, iar împreună cu cei 17 copii au fost transportate în municipiul Zalău, unde au fost predate Poliţiei Locale Zalău. În cazul minorilor, a fost sesizată Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţie a Copilului Sălaj.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img