More


  FOTOGALERIE. Descoperire inedită la Petea. Ce voia să scoată un român din țară

  =

  Polițiștii de frontieră sătmăreni au descoperit și confiscat, în Punctul de Frontieră Petea, 122 kg tutun marfă ce urma să ajungă pe piața neagră de desfacere din zonă.

  Astfel, ieri, 03 mai a.c., în jurul orei 16.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Petea s-a prezentat pentru a ieși din România, cetăţeanul român Petru L., în vârstă de 34 de ani, din județul Suceava, la volanul unui autovehicul marca Mercedes Benz, înmatriculat în România.

  Cu ocazia efectuării formalităților pentru ieșirea din țară, polițiștii de frontieră au descoperit, în bagajele aflate în remorca mașinii, cantitatea de 122 kilograme tutun pentru narghilea, cu diferite arome, fără marcaje fiscale.

  Marfa a fost ridicată pentru continuarea cercetărilor, iar polițiștii de frontieră au întocmit lucrare penală pentru săvârșirea infracțiunii de deținere în afara antrepozitului fiscal sau comercializarea produselor accizabile supuse marcării fără a fi marcate ori marcate necorespunzător sau cu marcaje false, peste limita prevăzută de lege.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img