FOTOGALERIE. Furtuna a făcut ravagii la Satu Mare. Inundații și copaci rupțiFurtuna din această după-amiază a produs pagube însemnate la Satu Mare. Vântul care au precedat ploaia a rupt un copac care a căzut peste mai multe mașini, iar precipitațiile abundente au provocat inundații în oraș.

Sătmarul sub ape

Ploaia torențială căzută la Satu Mare a determinat inundații, e drept, de mici proporții, la Satu Mare. Cele mai afectate zone au fost Centru Vechi, în special în zona Ceasului Electric, dar și la Crinul sau în Micro 16.

La Ceasul Electric apa a avut o adâncine de câteva zeci de centimetri, însă nu au fost semnalate probleme majore.

Copaci doborâți

În urma unei ploi torențiale, forțele ISU Satu Mare au fost solicitate să intervină pentru degajarea unui copac cazut peste două autoturisme parcate în curtea Spitalului Județean Satu Mare. Din fericire, nu au fost înregistrate victime, unul dintre autoturisme fiind parțial avariat.

De asemenea, pentru a preîntampina blocarea carosabilului sau producerea unei alte situații de urgență, un echipaj cu o autospecială de descarcerare a intervenit, în urmă cu aproximativ o oră, pe strada Iasomiei din municipiul Satu Mare, pentru tăierea unei sălcii.

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts