More


  FOTOGALERIE. Școala ”Lucian Blaga”, în sărbătoare. Patronul spiritual, sărbătorit pentru a 15-a oară

  =

  Timp de trei zile, Școala Gimnazială ”Lucian Blaga” se află în sărbătoare. Sunt organizate o serie de manifestări dedicate patronului spiritual al școlii.

  Astăzi a avut loc deschiderea celei de-a XV-a ediţii a manifestării „Zilele Lucian Blaga”, eveniment la care, printre alții, au fost prezenți prefectul Darius Filip, primarul Kereskenyi Gabor, viceprimarul Doina Feher, dar și inspectorul școlar general, Călin Durla.

  Şcoala situată în Cartierul Micro 17 este una din cele mai bune şcoli gimnaziale din judeţ, din perspectiva rezultatelor obţinute la concursurile şi olimpiadele şcolare, la testele naţionale şi a promovabilităţii.

  Prefectul Darius Filip a felicitat elevii, părinţii şi profesorii pentru munca şi perseverenţa lor, premise pentru aceste rezultate deosebite, dorindu-le în continuare succes la examene şi a premiat participanţii la faza naţională a olimpiadelor de matematică şi limba şi literatura română precum şi profesorii care i-au pregătit.

  Prefectul a lansat participanţilor invitaţia de a onora manifestările care se vor desfăsura pentru sărbătorirea zilei de 9 Mai – Ziua Independenţei, Ziua Uniunii Europene, Ziua Victoriei Coaliţiei Naţiunior Unite în cel de-al II-lea Război Mondial – la Monumentul Ostaşului Român de pe B-dul Vasile Lucaciu.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img