More


  FOTOGALERIE. Unul dintre cei mai cunoscuți sătmăreni s-a însurat. A spus un DA hotărât

  - Advertisement -

  Unul dintre cei mai cunoscuți sătmăreni a spus un DA hotărât în fața ofițerului de stare civilă unindu-și astfel destinele cu aleasa lui. Este vorba despre Rudy Varga, sau ”Omul Tir” cum mai este cunoscut.

  Aleasa inimii sale a fost Maria, o tânără din Lipău, pe care, de-a lungul timpului, a ajutat-o în mai multe rânduri, câștigându-i astfel inima.

  Viața lui Rudi Varga – Omul Tir nu a fost nici pe departe una ușoară. A crescut în mai multe case de copii din țară până la împlinirea vârstei de 18 ani.

  A ajuns celebru în Satu Mare după ce a improvizat un TIR din două remorci construite cu mâinile lui. Dar partea cea mai ciudată e că sursa de putere a vehiculului este chiar Rudy, care se înhamă la condus pe străzile ţării. Marele iubitor de camioane a reuşit să facă din hobbyul său şi o sursă de venit, cârând tot felul de lucruri pentru diverşi clienţi.

  ”De când am fost la casa de copii mi-am dorit să fiu pe TIR. Camioanele sunt viaţa mea”, spune Rudy.

  Rudy a cunoscut-o pe Maria în timp ce îi construia ei şi celor patru copii o casă, în satul Lipău. Lunar, Rudy le ducea câte o baterie de maşină pentru a le asigura iluminatul în casă.

  Căsătoria civilă a avut loc luni, 7 martie, la Oficiu de Stare Civilă a municipiului Satu Mare, în compania a câţiva apropiaţi.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img