More


  MASCAȚII au descins la primăria unui oraș sătmărean. Acțiune în forță

  - Advertisement -

  Mascații, însoțiți de procurori, au descins azi dimineață la primăria unui oraș din județul Satu Mare. Astfel, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Crimă Organizată și Terorism (DIICOT), însoțiți de luptători ai Serviciului de Intervenție Rapidă și cei ai Inspectoratului Județean de Jandarmi, au făcut mai multe percheziții în sediul Primăriai Tășnad, dar și la domiciliul unor angajați, scrie PresaSM.

  Polițiștii au ridicat mai multe calculatoare și servere în vederea expertizării. Acțiunea vine ca urmare a unor suspiciuni mai vechi în ceea ce privește violarea corespondenței private.

  Potrivit unor informații neconfirmate pentru PresaSM, ar fi vorba despre mai multe plângeri depuse de unii angajați ai Primăriei Tășnad și unii consilieri locali, după ce conturile unor căsuțe de poștă electronică și pagini de socializare ar fi fost sparte.

  Informația nu a fost confirmată în mod oficial de autorități. Acestea sunt doar informații obținute de la surse din teren.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img