More


  Mii de gulguțe vor lumina Sătmarul

  - Advertisement -

  ”Într-o lume în care timpul nu ne mai este aliat, ci inamic de multe ori și nu mai are răbdare cu noi, avem nevoie de o asigurare că nu ne-am pierdut în totalitate latura umană. Astfel, căutăm mereu fericirea în lucrurile mărunte, dar pline de semnificație.” Din acest motiv, Cercetașii României – Centrul Local Satu Mare organizează în data de 12.05.2018, începând cu ora 19, în Grădina Romei, a treia ediție a evenimentului cu tema ”Festivalul Luminii”.

  Festivalul Luminii este un eveniment organizat la nivel național și are drept scop crearea unui spațiu liniștit, de deconectare a participanților de la agitația vieții de zi cu zi și de a-și aminti că lucrurile mărunte din jurul lor le pot face clipa, ziua și viața mai bune.

  Pentru cercetaşi, acest eveniment este unul din modurile prin care pot da ceva înapoi comunității pentru sprijinul oferit, dar și un proiect în care se pot implica activ toți membrii noștri și, desigur, voluntarii externi.

  Evenimentul are un caracter spiritual și cultural și ne dorim să aibă un impact pozitiv asupra comunității, prin atmosfera de poveste creată prin aprinderea celor 3000 de gulguțe.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img