More


  Nord Vest TV se delimitează de afirmațiile făcute de dr. Dorel Coica în emisunea ”Ora adevărului”

  =

  Azi, în cadrul emisiunii Ora adevărului,  moderată de Victor Constantinovici, emisiune pe teme medicale, invitatul emisiunii, Dorel Coica, a avut o atitudine nedreaptă la adresa conducerii PSD și, totodată, a telespectatorilor postului nostru de televiziune.
  Chiar dacă emisiunea a avut ca subiect procedura de ozonoterapie, Coica a dus discuția într-o sfera politică. Deși  moderatorul i-a atras atenția asupra faptului că nu se află la o emisiune pe teme politice, acesta se pare că nu a înțeles acest lucru. Având în vedere că vinerea Nord Vest TV vrea să-și ajute telespectatorii care sunt obișnuiți cu acest lucru cu informații utile în domeniul medical  care sunt obișnuiți cu acest lucru.
  Conducerea postului de televiziune Nord Vest TV și moderatorul emisunii ”Ora Adevărului” se delimitează de afirmațiile politice făcute de invitatul emisiunii din această seară, dr. Dorel Coica.

  Specificul inițial al emisiunii era unul despre sănătate, dar invitatul emisunii a deviat de la subiect și a făcut o serie de afirmații politice în mare parte neadevărate.

  Din respect pentru telespectatorii NVTV, emisiunea ”Ora Adevărului” a continuat chiar dacă invitatul s-a depărtat de subiectul ei inițial, făcând o serie de afirnmații tendențioase care pot fi catalogate drept o răfuială politică.

  ”Ne cerem scuze în primul rând telșespectatorilor că au avut parte de astfel de intervenție neplăcuta și promitem că nu vom mai invita în cadrul emisiunii oameni care nu înțeleg pentru ce se afla in fata dumnealor!”, este mesajul conducerii Nord Vest TV.

  Nord Vest TV te respectă!  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img