More


  Produse contrafăcute depistate de jandarmi în Piața de vechituri

  - Advertisement -

  În cursul zilei de 29 aprilie a.c. în jurul orelor 10.20, o patrulă de Jandarmerie, aflată într-o misiune de combatere a comerţului ilicit pe raza municipiului Satu Mare, a depistat în „Piaţa de Vechituri”, o femeie care oferea spre vânzare pantofi şi adidaşi.

  În urma verificărilor efectuate, jandarmii au stabilit faptul că aceasta efectua acte de comerţ, oferind trecătorilor încălţăminte cu numele unor mărci de renume, fără a poseda documente de provenienţă a bunurilor respective.

  Existând suspiciunea că obiectele oferite spre vânzare erau contrafăcute, jandarmii au întocmit procesul verbal de constatare conform prevederilor Codului de Procedură Penală şi l-au predat Poliţiei Municipiului Satu Mare, în vederea continuării cercetărilor.

  În cursul zilei de 02 mai a.c. în jurul orelor 11.50, în „Piaţa de Vechituri”a fost depistată o persoană de sex femeiesc care oferea spre vânzare încălţăminte şi îmbrăcăminte.

  În urma verificărilor efectuate, jandarmii au stabilit faptul că aceasta efectua acte de comerţ, oferind trecătorilor încălţăminte şi îmbrăcăminte cu numele unor mărci de renume, fără a poseda documente de provenienţă a bunurilor respective.

  Existând suspiciunea că obiectele oferite spre vânzare erau contrafăcute, jandarmii au întocmit procesul verbal de constatare conform prevederilor Codului de Procedură Penală şi l-au predat Poliţiei Municipiului Satu Mare, în vederea continuării cercetărilor.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img