FOTOGALERIE. Razii masive al polițiștilor în trafic. Peste 500 de șoferi verificațiPoliţiştii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au organizat și executat o acţiune la intrarea în localitatea Livada, pentru a-i determina pe participanţii la trafic să adopte un comportament responsabil şi pentru a combate consumul de băuturi alcoolice la volan.

Astfel, ieri dimineață, într-un interval de aproximativ 4 ore, polițiștii rutieri au procedat la oprirea și testarea cu aparatul alcooltest a aproximativ 500 de conducători auto.

În urma testării cu aparatul alcooltest a rezultat faptul că 6 șoferi se aflau sub influența băuturilor alcoolice, aparatul indicând concentrații alcoolice între 0,14 mg/l și 0,28 mg/l alcool pur în aerul expirat.

De asemenea, în cazul unui conducător auto s-a întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea pe drumurile publice sub influența băuturilor alcoolice, întrucât fiind testat cu aparatul alcooltest a rezultat o concentrație alcoolică de 0,43 mg/l alcool pur în aerul expirat.

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts