More


  Restaurante AMENDATE de DSVSA. Au pus în pericol sănătatea clienților

  - Advertisement -

  Două restaurante din județul Satu Mare au fost amendate, în cursul acestei săptămâni, de inspectorii Direcției Sanitar Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor (DSVSA) pentru că au pus în pericol sănătatea clienților.

  Ca urmare a neregulilor constatate în timpul verificărilor făcute în această săptămână, inspectorii de specialitate au aplicat 6 sancțiuni contravenționale, în valoare de 6.700 de lei.

  Astfel, două restaurante au fost amendate cu 1.200 de lei pentru manipularea produselor alimentate cu încălcarea normelor sanitare veterinare și pentru siguranța alimentelor.

  De asemenea, doi transportatori de alimente au fost sancționați cu amenzi în valoare de 2.500 de lei pentru efectuarea de transporturi de produse de origine animală cu mijloace de transport neautorizate sanitar veterinar sau neigienizate.

  Totodată, o unitate de fabricare a furajelor a fost amendată cu 3.000 de lei pentru nerealizarea programului de autocontrol pentru furajele medicamentate și nerespectarea măsurilor privind contaminarea încrucișată la produsele destinate nutriției animalelor.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img