Sărbătoare la Slavici: Ultim sunat pentru absolvenții de a XII-aColegiul Național Ioan Slavici s-a aflat astăzi în sărbătoare, fiind organizată festivitatea de Ultim Sunat pentru absolvenții de clasa a XII-a. Evenimentul s-a desfășurat pe terenul de sport în prezența unui număr foarte mare de părinți, rude și prieteni ale absolvenților.

Cei circa 200 de absolvenți de la CN ”Ioan Slavici”, repartizați în cele șapte calse terminale de a XII-a, au intrat rând pe rând pe terenul de sport al liceului, fiindu-le citite numele tuturor în aplauzele întregii asistențe.

Manifestarea a continuat cu intonarea Imnului de Stat al României de către membrii Corului”Solemnis” din cadrul liceului.


Directorul CN ”Ioan Slavici”, prof. Păcurar Simona-Maria, i-a felicita pe elevii absolvenți din ”Generația Centenarului”, și le-a urat, totodată, mult succes în examenele vieții ce vor urma. Totodată, i-a feliciat și le-a mulțumit profesorilor pentru dibăcia cu acre au fosrmat această nouă generație de absolvenți de la Slavici.

La manifestare au mai fost prezenți vicepriamrul Doina Feher, dar și inspectorul general, Călin Durla, care, de asemenea, i-a feliciat pe absolvenți, le-a urat mult succes în continuare, i-au felicitat pe profesori, dar și pe părinții absolvenților.

Festivitatea de la Slavici s-a încheiat cu înmânarea diplomelor pentru toți absolveții ”Generației Centenarului.

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts