More


  Sărbătoarea asistenilor medicali sătmăreni. Simpozion de ziua lor

  =

  Asistenții medicali din Satu Mare s-au aflat astăzi într-o zi de sărbătoare. Au sărbătorit, într-un cadru festiv, Ziua Internațională a Asistenților Medicali. Sărbătoarea a fost marcat printr-o serie de manifestări printre care și un simpozion dedicat lor.

  Evenimentul de la Satu Mare a fost moderat de președintele Ordinului Asistenţilor Medicali Generalişti, Moaşelor şi Asistenţilor Medicali, filiala Satu Mare, Constantin Demian.

  ”Avem în cadrul organizației noastre 2.412 asistenți medicali. Marcăm această zi cu un simpozion științific, urmat de o masă festivă. Partea științifică va conține 20 de lucrări pe care le vom prezenta colegilor noștri.
  Atunci când am preluat eu funcția de președinte, în urmă cu 6 ani, aveam în jur de 2.000 de asistenți medicali activi.

  Acum sunt mai mulți, iată avem 2.412 de asistenți care sunt activi. Rolul nostru este bine reglementat, avem rol în formarea profesională a colegilor noștri, avem rol de a stabili toate activitățile profesionale ale asistenților medicali”, a declarat, cu această ocazie, precizat președintele Ordinului Asistenţilor Medicali Generalişti, Moaşelor şi Asistenţilor Medicali, filiala Satu Mare, Constantin Demian.

  Ziua Internațională a Asistenților Medicali subliniază modalitățile prin care asistenții contribuie semnificativ la îmbunătățirea stării de sănătate a populației.


  Sursa: PortalSM  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img