More


  Se stă cu orele în vămile sătmărene. Cod Roșu la Urziceni, cod galben la Petea și Halmeu

  - Advertisement -

  Sătmărenii care vor să-și petreacă ziua de 1 Mai în afara țării, cel mai probabil la unul dintre ștrandurile din Ungaria, au blocat pur și simplu vămile de pe raza județului.

  Cei care ajung aici trebuie să se înarmeze cu multă răbdare pentru că, efectiv, se stă cu orele la coadă în vămi.

  Cea mai afectată este Vama Urziceni unde, potrivit informațiilor publicate pe site-ul Poliției de Frontieră Române, este Cod Roșu. Adică se stă mai bine de o oră la coadă. Martori de la fața locului a declarat pentru GNV că, de fapt, coada de la Urziceni este kilometrică și se stă cu orele la rând.

  Foarte mult se stă și la Vama Petea, deși pe harta celor de la Poliția de Frontieră este doar Cod Galben. Asta ar însemna că se stă la rând între 30 și 60 de minute, dar în realitate se stă și câte o oră și jumătate. Mai ales pe sensul de ieșire din țară.

  În fine, Cod Galben este și la Halmeu, unde, atât pe sensul de intrare, cât și pe cel de ieșire, se stă chiar și câte o oră la rând.

  Cozile de ieșire din țară de la această oră se vor transforma, deseară, în cozi la intrare în țară, atunci când toți cei care au reușit până acum să treacă granițe, se vor întoarce acasă.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img