More


  The Strongest Men – Concurs Internațional de Forță, de Zilele Orașului

  - Advertisement -

  Păstrând tradiția ultimilor ani, și în acest an, de Zilele Orașului Satu Mare va avea loc o nouă ediție a concursului The Strongest Men – Concurs Internațional de Forță.

  Potrivit organizatorului principal, Alexandru Cortean, la ediția din acest an vor participa opt sportivi din șase țări și anume: Ungaria, Cehia, Slovacia, Serbia, Ucraina și, bineînțeles, România.

  Concurenții vor avea de trecut cinci probe. Prima dintre ele este pentru prima dată la Satu Mare, și anume tragerea unui TIR doar din brațe, nu cu picioarele, cum era până acum. De asemenea, concurenții vor trebui să facă îndreptări având o greutate de 250 kg, ridicarea bușteanului deasupra capului, purtatul unor cufere de 30-40 kg și ținerea în unghi de 90 de grade a unui disc de circa 20 de kg.

  Arbitri vor fi multiplul campion al Ungariei, Szabo Szolt și reprezentantul Slovaciei, Oszi Feri, recordmen mondial la ruptul cărților de telefoane.

  Concursul va avea loc duminică, de la ora 16.00, în fața Catedralei Romano Catolice din Centrul Vechi.
  Sătmărenii sunt invitați în Piața Libertății să recompenseze cu îndelungi aplauze eforturile concurenţilor, care vor avea o misiune extrem de dificilă.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img