More


  VIDEO. COD ROȘU. Cozi infernale la Petea. SUTE de minute la coadă

  =

  După de Rusaliile Catolice traficul greu a fost restricționat pe teritoriul Ungariei, la Vama Petea s-au format cozi infernale de TIR-uri. Coloana de TIR-uri se întinde pe o distanță de circa 7 km, iar timpii de așteptare, potrivit site-ului Poliției de Frontieră, este de circa 360 de minute. În realitate se stă mai mult.

  Coloana de TIR-uri care așteaptă să treacă granița în Ungaria pe la Vama Patea se întinde aproape până în municipiul Satu Mare, adică pe mai bine de 7 km.

  Site-ul Poliției de Frontieră arată că pe sensul de ieșire din țară, timpii de așteptare pentru TIR-uri este de 360 de minute, adică șase ore, dar în realitate se stă mai mult. Este cel mai lung timp de așteptare din țară.
  În această situație, autoritățile vamale române și maghiare au emis CODUL ROȘU.

  ”La reluarea traficului pentru autovehiculele de mare tonaj, conducerea Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră a dispus măsuri pentru suplimentarea personalului şi folosirea la maxim a capacităţii punctelor de trecere a frontierei deschise pentru astfel de mijloace de transport”, se arată într-un comunicat de presă al Poliției de Frontieră.

  Reamintim că autoritățile maghiare au restricționat circulația la finalul săptămânii trecute de Rusaliile Catolice. Circulația camioanelor cu o capacitate mai mare de 7,5 tone a fost restricționată pe teritoriul Ungariei începând de sâmbătă, de la ora 23.00 şi până luni, la aceeaşi oră, au anunţat autorităţile de frontieră.

  Sursa Video: https://www.facebook.com/AdrianBilanici/videos/1452593244845992/?q=adrian%20bilanici-pelle  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img