More


  VIDEO/FOTO. A fost plantat STEJARUL CENTENARULUI la Satu Mare

  =

  Un moment inedit s-a produs astăzi la Satu Mare cu ocazia manifestărilor dedicate Zilei de 9 Mai desfășurate în Cimitirul Eroilor. Aici, în prezența autorităților locale și județene, a militarilor, a veteranilor de război, a elevilor de la Școala Gimnazială ”Mircea Eliade”, a fost plantat Stejarul Centenarului.

  În prealabil, la monumentul din incinta Cimitirului Eroilor a avut loc un ceremonial militar și religios în cadrul căruia a fost ridicat un Parastas în memoria Eroilor Neamului Românesc.

  Apoi, au fost depuse coroane și jerbe de florin din partea Prefecturii, a Consiliului Județean, a Primăriei satu mare, a unităților subordonate Ministerului Apărării precum și din partea elevilor.

  În continuare, în imediata vecinătate, a fost plantat STEJARUL CENTENARULUI. Toți cei prezenți au pus mâna pe lopată și au pus pământ pentru plantarea Stejarului Centenarului.

  Printre cei care au pus pământ la rădăcina stejarului s-au numărat prefectul Darius Filip, subprefectul Altfatter Tamas, președintele și vicepreședintele CJ, Pataki Csaba, respectiv Ioan Rus, viceprimarii Adrian Albu și Doina Feher, consilieri locali și județeni, șefii unităților subordonate MAp N și MAI, dar și elevi de la Școala Gimnazială ”Mircea Eliade”.

  Manifestările dedicate zilei de 9 Mai continuă, de la ora 12.00, la Monumentul ostașului Român din Satu Mare.

     ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img