More


  VIDEO/FOTO. Poezie într-un colț de Rai. Complexul turistic ”Poezia” a fost inaugurat în apropierea stațiunii Luna Șes

  =

   

  Pe un picior de plai, pe-o gură de Rai, într-o zi de mai, într-un cadru natural de poveste, la doar câțiva kilometri de ceea ce va fi în scurt timp Stațiunea Luna Șes, sâmbătă a fost inaugurat, într-n cadru festiv, Complexul Turistic ”Poezia”. La eveniment a fost prezent, printre alții, Înalt PreaSfintitul Teodosius, Patriarhul Palestinei, care a sfințit întreaga investiție făcută aici de doctorul Omer Abdel Hadi.

  Complex turistic ca un poem

  Toți cei care au trecut sâmbătă pragul Complexului Turistic ”Poezia”, circa 400 de persoane, au rămas împresionați de ceea ce au văzut aici. ”Este exact ca un poem”, spunea unul dintre invitați.

  La inaugurarea complexului au luat parte autoritățile locale din Negrești Oaș, printre care viceprimarul Constantin Fanea, Consilierii județeni din Oaș și anume Gheorghe Ciocan, Gheorghe Marincaș și Nicolae Bura, oameni de afaceri, oameni din domeniul medical, prieteni și colaboratori de-ai doctorului Omer Abdel Hadi.

  A fost tăiată panglica inaugurală

  Înalt PreaSfințitul, Teodosius, alături de un sobor de preoți din Oaș, a oficiat o slujbă și a sfințit întregul local.
  După ce toți invitații au fost primiți, investitorul dr. Omer Hadi, alături de Înalt PreaSfințitul, Teodosius, au tăiat panglica inaugurală în aplauzele întregii asistențe.

  În continuare, Omer Hadi a dezvăluit, în cuvântarea sa, o parte dintre secretele acestui complex turistic monumental și cum a ajuns să investească în acest complex. Totodată, a multuimit autorităților pentru ajutorul acordat, dar și tuturor celor care l-au ajutat să-și ducă investiția la bus sfârșit.
  Apoi, toți cei circa 400 de invitați au fost poftiți la masă.

  Investiție generoasă
  Complexul Turistic ”Poezia” poate fi ușot de găsit pe drumul care leagă Orașul Negrești Oaș de Luna Șes, fiind amplasat la doar câțiva kilometri înainte de a se ajunge în stațiune.

  Complexul dispune de un hotel care are 16 camere și două apartamente, dar și de o sală de conferințe cu o capacitate de circa 200 de persoane, un restauranrt cu o capacitate de circa 180 de locuri precum și un centru SPA.
  Întrebat la ce valoare se ridică investiția făcută la Complexul Turistic ”Poezia”, la care s-a lucrat patru ani, investitorul Omer Hadi s-a rezumat să spună doar atât: ”Destul de mare”.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img