More


  VIDEO/FOTO. Sătmarul, capitala națională a urologiei. Zilele Urologiei Sătmărene”, la a opta ediție

  =

  La acest sfârșit de săptămână, Satu Mare s-a transformat într-o adevărată capitală a urologiei românești, aici având loc o nouă ediție a ”Zilelor Urologiei Sătmărene”. Manifestarea, organizată de Colegiul Medicilor din România, filiala Satu Mare, Asociația Urologică Sătmăreană, respectiv de medicii urologi, dr. Cristian Rusu şi dr. Bogdan Feciche, a ajuns, în acest an, la a opta ediție.

  Deschiderea ofocială a manifestării a avut loc vineri dimineață la Filarmonica ”Dinu Lipatti!”. Pe lângă organizatori, profesori universitari dar și medici, la eveniment au mai fost prezenți senatorul sătmărean Gabriel Leș, prefectul Darius Filip, președintele Consiliului Județean Satu Mare, Pataki Csaba, primarul municipiului Satu Mare, Kereskenyi Gabor, dar și directori de instituții din sefra medicală din județul Satu Mare.

  Cei care au luat cuvântul au apreciat ”încăpățânarea” doctorilor Cristian Rusu şi Bogdan Feciche de a organiza acest eveniment la Satu Mare, au punctat o parte dintre realizările urologiei sătmărene, i-au felicitat pe organizatori și au urat succes deplin tuturor participanților la simpozion.

  Față de edițiile anterioare, pe lângă specialiștii din centrele de urologie din ţară și medici sătmăreni, la această ediție au fost prezenți peste 40 de medici rezidenți din țară, iar printre cei mai cunoscuți specialiști prezenți la deschidere se numără prof. dr. Gheorghe Bumbu (Oradea), prof. dr. Ioan Coman (Cluj) si prof. dr. Ioan Ioiart (Arad).  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img