VIDEO/FOTO. Uniți pentru Satu Mare. Oamenii de afaceri sătmăreni se unesc în Anul CentenaruluiUn grup de oameni de afaceri sătmăreni și-au dat mâna și sunt la un pas de a înființa o organizație nouă numită ”Uniți pentru Satu Mare”. Precum chiar ei înșiși o declară, organizația are ca scop organizarea unor serie de evenimente în Anul Centanarului, și nu numai, care să ducă la dezvoltarea județului și municipiului Satu Mare.

Astăzi, în incinta Restaurantului Tei, a avut loc o nouă întâlnirea oa oemanilor de afaceri fondatori ai organizației ”Uniți pentru Satu Mare” prilej cu care a fost definitativată conducerea asociației. Președintele organizației este chestorul (r) Vasile Ciocan, în timp ce vicepreședinți sunt avocații Claudiu Ținca, prodecanul Baroului Satu Mare, și Dan Șuta, decanul Baroului Satu Mare.

Organizația are ca obiectiv unirea oamenilor de afaceri sătmăreni. Scopul principal este acela de a organiza o sărbătoare corespunzătoare Centenarului Marii Uniri, în acest an. Deocamdată, Asociația ”Uniți pentru Satu Mare” 11 membri fondatori, dar este deschisă tuturor sătmărenilor de bine, care simte românește, care crede că se poate ceva pentru dezvoltarea acestui județ, a acestui oraș.

Potrivit celor declarate de vicepreședintele Dan Șuta, totul a pornit de la două idei, a sa și a lui Radu Checicheș, intermediar fiind avocatul Claudiu Ținca. Așa s-a născut ideea acestei asociații, ideea unirii sătmărenior pentru a sărbătorii la modul cel mai corespunzător Centenarul Marii Uniri.

Organizatorii spun că Asociația ”Uniți pentru Satu Mare” este apolitică. Singura politică a organizației fiind dezvoltarea județului și orașului Satu Mare.

Dintre membrii fondatori prezenți la întrunirea de ieri, în afară de cei patru mai sus enumerați au mai participat Vasile Lucuț, Petre Mureșan, Vasile Bud ,Paul Caziuc, Beniamin Urs,  Beniamin Chira, Mircea Dobra, Cosmin Bota și alții.

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts