More


  VIDEO. Membrii Ansamblului ”Vatra”, primiți ca niște CAMPIONI. Surpriză de proporții

  =

  Membrii Ansamblului ”Vatra” din Santău au fost primi ca niște adevărați campioni când au ajus acasă, în curtea Școlii Gimnaziale din localitate.

  Mai multi artiști sătmăreni, care i-au susținut pe tot parcursul concursului mini ansamblurilor de la Maruță, i-au așteptat în curtea școlii din localitate cu Flori, muzica și voie bună pe copiii membri ai Ansamblului ”Vatra” din Santău. Este vorba despre artiștii Aurica Flonta, Ciprian Buzilă, Cristian Tarța, Florin Borobei, Vasi Oșanu, Angelina Ciorcaș, dar și formațiile Argus, Original, Pionierii din Negrești Oaș, precum și mai multe fete și băieți din Țara Oașului.

  Alături de familiile copiilor din ansamblu au mai fost și directorul scolii, Ciprian Balog, precum și profesorii școlii.

  Artiștii sătmăreni, coordonați de Aurica Flonta, le-au înmânat copiilor și instructorilor, cate o medalie și o diplomă în semn de mulțumire că au reprezentat cu onoare și mândrie Județul nostru în Capitală. Totodată artiștii sătmăreni au făcut o donație Ansamblului.

  ”Eu, personal, aș vrea să-i felicit pe artiștii care s-au implicat în surpriza asta pentru copii și să le mulțumesc”, a declarat, pentru GNV, Aurica Flonta.

  Reamintim faptul că Ansamblul ”Vatra” din Santău, deși a fost înființat doar în urmă cu șase luni, a reușit să cucerească un unorant loc doi la competiția Mini-Ansamblurilor de la Măruță.

  Detalii despre această frumoasă performanță puteți citi https://www.gazetanord-vest.ro/2018/05/felicitari-ansamblul-vatra-din-santau-locul-ii-pe-tara-la-maruta/  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img