More


  VIDEO. Prima zi, peste așteptări la Zilele Orașului. Concerte incendiare

  =

  Chiar dacă au fost unii mai sceptici, prima zi a fost peste așteptări la Zilele Orașului. Concertele au fost de-a dreptul incendiare și s-au bucurat de un public numeros care a făcut o astmosferă foarte frumoasă.

  Ediția din acest an a Zilelor Orașului Satu Mare au debutat cu deja tradiționalul concert al orchestrei Filarmonicii Dinu Lipatti. Apoi, primarul Kereskenyi Gabor a declarat deschisă ediția cu numărul XXII a Zilelor Orașului Satu Mare. După care a început nebunia.

  Primii care au urcat pe scenă au fost cei de la Cargo care au fost de-a dreptul monumentali. La reușita show-lui lor a contribuit, foarte mult, și publicul sătmărean, în special Galeria Olimpiei, care au cântat, la unison, cu artiștii, multe dintre cântecele lor consacrate.

  A urmat apoi recitalul Iulianei Beregoi care a extaziat, la propriu publicul foarte tânăr. Vlogerița din Republica Moldova a creat o atmosferă impresionantă atât pe scenă cât și în afara ei.

  Trupa Irie Maffia a prezentat, la Satu Mre, un concert de excepție care a durat mai bine de o oră și care a fost primit bine de publicul sătmărean.

  Lumea a înnebunit cu totul când pe scenă au urcat cei de la Carla’s Dreams. În nota lor caracteristică, aceștia au prezentat un mega-concert de-a dreptul incendiar, extaziind publicul, prezent în număr foarte mare în fața scenei.

  Scena II, cea din Piața Libertății, de lângă ”Ceasul Electric” a fost dedicată muzicii folk și dansului. Capul de afiș fiind Mircea Baniciu.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img