More


  VIDEO (ȘOCANT): Carnagiu cu 9 morți. Tragedia, în direct

  - Advertisement -

  O cumplită tragedie s-a produs ieri după-amiază în urma căreia nouă persoane – şapte bărbaţi şi două femei – care circulau într-un microbuz şi-au pierdut viaţa. Accidentul din Ungaria, cu 9 morţi, a fost transmis LIVE pe Facebook chiar de către şoferul microbuzului. Imagini postate pe Facebook arată că șoferul microbuzului a filmat în direct cum a circulat pe contrasens până în momentul impactului cu un camion care venea din față.

  Tragedia rutieră s-a petrecut pe drumul național 4 din Ungaria, la aproximativ 60 km de Budapesta, pe sensul de deplasare spre România şi venea dinspre Slovenia. Microbuzul s-ar fi angajat cu viteză excesivă într-o depășire și a intrat în coliziune frontală într-un camion, încărcat cu nisip, ce venea din sens opus.

  Purtătorul de cuvânt a Direcției gestionare a dezastrelor din județul Pest, a declarat pentru presa locală că, la kilometrul 59 al autostrăzii 4, un microbuz românesc și un camion care transporta nisip s-au ciocnit. Șeful poliției județene a declarat şi el că mai mulți pasageri din microbuz au fost uciși în accident, iar șoferul camionului a fost rănit.

  Bilantul oficial prezentat de MAE cu putin inainte de ora 21:00 anunta 7 morti, insa intre timp salvatorii au reusit sa scoata victimele dintre fiarele contorsionate ale microbuzului si presa din Ungaria vorbeste despre 9 victime. Este vorba de sapte barbati si doua femei, toate persoanele din microbuz. Ulterior si MAE a confirmat ca sunt 9 morti si ca pana in prezent s-a stabilit ca patru dintre victime sunt de cetatenie romana, existand indicii ca si restul ar fi cetateni romani.

  Tragedia s-a petrecut în jurul orei locale 16:30 (ora României – 17:30).

  Toate victimele, înclusiv autocarul, erau din județul Mureș.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img