More


  FOTOGALERIE. Inedit! ”Copiii” doctorului Muncean, sărbătoriți la Gynoprax. Nu au lipsit, Tom și Jerry ori Mickei și Minnie Mouse

  =

  An de an medicul ginecolog Mircea Muncean, împreună cu echipa lui, sărbătoresc în preajma zilei de 1 Iunie toți copiii mai mici sau mai mari, născuți la clinica Gynoprax , oferindu-le o petrecere pe placul lor. Duminică de la ora 10, zeci de copii au cântat, au dansat și au zâmbit alături de cel care a participat la venirea lor pe lume, Mircea Muncean.

  Toți copiii au fost întâmpinați așa cum le place lor cel mai mult și anume cu o jucărie …o jucărie la alegere. Zâmbetele celor mici au fost pe fața lor pe toată durata petrecerii. Au avut parte de muzică,picturi pe față, personaje de poveste,confeti, baloane, acadele, pufuleți, sucuri și pizza.

  “Mă bucur foarte mult să ne putem întâlni anual, să-i sărbătorim pe toți copiii de ziua lor. Suntem într-un număr tot mai mare, avem deja aproape 2000 de copilași născuți în clinică. Ne bucurăm foarte mult că putem să-i revedem anual, că au făcut și ei un obicei din a dori să fie împreună cu noi. Revederea este întotdeauna plăcută, avem surpriza să avem deja copilași de 7-8 anișori care ne surprind, noi fiind obișnuiți cu bebeluși . Suntem fericiți că putem să le oferim această bucurie a revederii, pentru că în viitor ei vor fi cei care vor conviețui și vor avea o relație făcută de mici. Prieteniile adevărate se încheagă la aceste vârste și sperăm să putem duce tradiția mai departe ,indiferent care ce vom face sau ce vom fi, ei să fie continuatotii unui astfel de grup care să ducă țara asta în față” a spus medicul Muncean.

  Petrecerea a durat câteva ore, iar surpriza cea mare a venit la final. Si a fost una extrem de dulce. Un tort imens format din ouă de ciocolată cu surprize.

  La întâlnire nu au lipsit personajele iubite de toți copiii, Tom și Jery , Mickey și Minnie Mouse. Iar doctorul Muncean nu a ratat nicun prilej de a se fotografia alături de eroii copiilor, de părinți și bineînțeles alături de cei pe care la propriu i-a văzut venind pe lume…

  La mulți ani și la mulți copiii sănătoși aduși pe lume, doctore!  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img