O nouă provocare pentru președintele Asociației Caiac SmileJoi, 31 mai, la balastiera Apa, Ionuț Stancovici, presedintele Asociatiei Caiac Smile, a organizat o nouă întâlnire specială pentru persoanele cu handicap locomotor. Dacă în urmă cu câteva săptămâni, când a început acest proiect unic în țară, a participat o singură persoană, numărul celor care-și doresc să participe la aceste cursuri este în creștere.

“Scopul venirii la Apa a fost să le arătăm lacul, să se obișnuiască cu vâslitul și în alte zone decât piscina. Două din cele trei persoane cu handicap locomotor înscrise au început să vâsleze singure în caiac, iar azi a invatat și cea de-a treia”, a spus Ionuț Stancovici, presedintele Asociatiei Caiac Smile.


Săptămâna trecută, aceeași echipă a fost la lacul Pintea, la Livada. Participanții au fost foarte încântați, ba chiar s-au purtat discuții legate de viitoare concursuri în țară. Prietenii lor din țară au văzut poze pe rețele de socializare, au sunat și s-au arătat interesați și ei. Săptămâna viitoare se va încerca un antrenament mai tehnic, vor învăța să cadă din caiace și să reintre în caiace singuri pentru a se perfecționa. Ziua de 1 Iunie este cel mai bun prilej de a sărbători copilăria şi copiii, de a le oferi iubirea şi aprecierea noastră. Cu această ocazie, Caiac Smile, în colaborare cu Auchanshoping și Consiliul Județean Satu Mare, a organizat prima ediție a Cupei copiilor pe Someș. S-a plecat de la podul Decebal în caiace până la Vetiș, retur pe 2 roți (biciclete, trotinete) până la Auchan, unde finalul a fost încununat cu premii.

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts