More


  Palatul Poștei din Satu Mare, reabilitat. Când ar putea începe lucrările

  =

  Clădirea în care își desfășoară activitatea Poșta Mare din municipiul Satu Mare, cunoscută și sub numele de Palatul Poștei, va fi reabilitată intregral, lucrările urmând să înceapă chiar în cursul acestui an.

  Deputatul Magyar Lóránd a obținut un răspuns încurajator din partea Ministerului Comunicațiilor și a conducerii Poșetei Române privind reabilitarea clădirii Oficiului Poștal nr.1 din Satu Mare. Problema a fost ridicată de Magyar Lóránd printr-o întrebare adesată ministrului Petru Bogdan Cojocaru.

  În răspunsul primit de deputatul sătmărean, conducerea Poștei Române a anunțat că renovarea clădirii Palatului Poștei din Satu Mare ar putea începe chiar în 2018!

  În răspunsul oferit de ministrul comunicațiilor, Petru Bogdan Cojocaru l-a citat pe Costin Tudor, șeful Serviciului Poștal Român din cadrul ministerului, conform căruia planul de investiții pe anul 2018 a Poștei Române include renovarea și modernizarea Oficiului Poștal Nr. 1 situat pe strada Mihai Viteazul nr. 2.

  Poșta Română menționează și faptul că în anul 2016, au fost efectuate lucrări parțiale de renovare și o ajustare a rețelei de încălzire a clădirii în vederea asiguării unor condiții mai bune atât clienților, cât și angajaților.

  „Este încurajator faptul că în răspunsul primit din partea conducerii Poștei Române, planul de investiții pe acest an include și renovarea clădirii Palatului Poștal. Din păcate în răspuns se lasă de înțeles că toate aceste lucrări vor fi efectuate în limita fondurilor disponibile” – a declarat Magyar Lóránd.

  Clădirea, cunoscută de sătmăreni ca Palatul Poștei, este una dintre cele mai frumoase clădiri ale municipiului, însă în ultimii 25 de ani au existat doar promisiuni cu privire la renovare, clădirea aflându-se în prezent într-o stare avansată de degradare.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img