More


  Revelion Nord Vest TV

  - Advertisement -

  Numărătoarea inversă a început până la noaptea dintre ani, astfel că toți sătmărenii sunt în căutarea modului ideal în care să se bucure de noaptea de revelion.

  Dacă doriţi să vă petreceţi noaptea de revelion alături de NVTV, televiziunea dumneavoastră de suflet vine în întâmpinarea dumneavoastră cu un program vesel și colorat. Ca în fiecare an, televiziunea care te respectă a pregătit un program special pentru toți telespectatorii Nord Vest TV. Echipa televiziunii a avut, zilele acestea, filmările pentru revelionul din acest an.

  Programul se anunță a fi unul plin de distracție și glume pentru toate gusturile. Așadar, la trecerea dintre ani, sătmărenii pot urmări un program special, în care vor avea parte de multe surprize și momente frumoase.

  Invitații speciali, momentele artistice, dar și voia bună a gazdelor vor aduce în casa dumneavoastră, în noaptea dintre ani, momente de neuitat.

  Gazdele revelionului vor fi Raluca Jofi, Viorel Pop şi Marius Chiş, care împreună cu invitații doresc, prin programul pregătit, să vă aducă un zâmbet pe buze în noaptea dintre ani.
  Așadar, în noaptea de revelion, Nord Vest TV vă invită să vizionați un program special, pregătit pentru dumneavoastră, de la ora 21:00.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img