Micropigmentarea sprâncenelorFrumusetea este importanta și în pandemie. Din ce în ce mai multe doamne și domnișoare își doresc sprâncene perfecte.Edina Pop,ne spune tot ceea ce trebuie sa stim despre cea mai cautata tehnica in procesul de infrumusetare a sprancenelor, micropigmentarea sprancelnelor.

Care este cea mai căutată metodă de pe piață?
Micropigmentarea sprâncenelor constituie în prezent una dintre cele mai căutate proceduri estetice, ce conferă o forma corectă, aspect îngrijit și totodată naturalețe. Este o procedură atât de apreciată, pentru simplul fapt că sprâncenele conturează trăsăturile unei persoane și sunt extrem de importante în aspectul facial, atât la femei cât și la bărbați. Sprâncenele joacă un rol important în conturarea expresivității și a profunzimii.
Edina Pop a absolvit cursul de micropigmentare la Lavinia F. Pop Academy recunoscută și acreditată pe plan internațional.

Ce înseamnă mai exact acest proces de micropigmentare?
Micropigmentarea reprezintă introducerea unui pigment în stratul superficial al pielii, stratul bazal al epidermei este un machiaj semipermanent ce se poate efectua în zona sprâncenelor, a buzelor, sau a pleoapei cu scopul de a oferi chipului armonie și evidențierea trăsăturilor frumoase. Pentru început clientele isi exprimă dorința, iar eu ca specialist, recomand ce i se potrivește cel mai bine. In funcție de fototipul pielii si culoarea naturală a firului de păr.La persoanele care au o piele mai groasă cu pori dilatați, ten gras, culoarea se pierde un pic mai repede decât la persoanele cu tenul normal sau uscat, în consecință la unele persoane micropigmentarea poate să țină între doi și trei ani, în timp ce la alte persoane este posibil să se piardă în mai puțin de 12 luni .Atunci apare nevoia unui retuș. După efectuarea retușului și după vindecare trebuie să arate cât mai natural.

Este dureroasa o astfel de procedura?
Folosirea anestezicelor sub formă de unguent și a aparaturii speciale, face procedura de micropigmentare tolerabilă. In timpul procedurii se mai poate adăuga și anestezic pentru un plus de confort. Unelecliente, mărturisesc că pensatul este mai dureros.

Raluca Jofi

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts