More


  Deputatul Radu Cristescu răspunde acuzațiilor venite din partea UDMR

  - Advertisement -

  Deputatul PSD de Satu Mare, Radu Cristescu, răspunde acuzațiilor aduse de conducerea județeană și municipală a UDMR Satu Mare în stilul său caracteristic. El a precizat, într-o postare pe facebook, că nu are nimic cu maghiari ci doar cu politicienii maghiari mânjuți. În cele ce urmează, redăm integral poziția lui Radu Cristescu.

  ”Grofii UDMR-iști din Satu Mare își înfoaie iar penele de cocoș castrat de la pălăriile lor turtite de honvezi horthyști. La fel ca idolul lor fascistoid – amiralul de baltă Horthy, micii huni de carton care conduc județul Satu Mare se cred buricul pământului și se încruntă fioros de la tribuna lor vremelnică, făcând spume la gură și crezând că toată lumea o să se sperie de bulbucii lor verbali, amestecați cu pete slinoase de gulaș mental stricat.
  Mai nou, neo-honvezii udemeriști au găsit cauza tuturor relelor din județul Satu Mare, inamicul public numărul 1, dușmanul bunăstării populare și al păcii sătmărene – deputatul PSD Radu Cristescu, pe care îl acuză de mai toate relele posibile, trecute, prezente, viitoare sau ficționale.
  “Suntem martorii unui eveniment fără precedent în Satu Mare în ultimii 30 de ani: un parlamentar dezinformează grosolan și instigă împotriva maghiarilor “, strigă, ca din gură de șarpe, căpeteniile udemeriste sătmărene. Nu mai era mult până când acești neo-huni isterici i-ar fi îndemnat pe susținătorii lor radicali să pună mâna pe bâte, ca să rezolve rapid problema.
  Dacă aveau un pic mai mult creier și ceva bun simț, zbierătorii-șefi din UDMR Satu Mare ar fi putut citi, înainte de a mă acuza că “ instig împotriva maghiarilor “, ceea ce scriam acum câteva zile : “ Neo-hunii udemeriști din Parlament au votat bugetul mizerabil al guwernerului Cîțu, adică au luat banii din alocațiile și pensiile a milioane de copii și de bătrâni.
  INCLUSIV COPII ȘI BĂTRÂNI MAGHIARI, dintre care marea majoritate sânt oameni de treabă, care nu trebuie confundați cu șefii udemeriști, adică cu gașca de profitori mizerabili care îi manipulează de 30 de ani “.
  Ar trebui deci să fie clar pentru orice om normal : nu am ceva contra maghiarilor, ci doar contra politicienilor maghiari mânjiți. Pot fi prieten cu orice maghiar onest, la fel cum sânt inamicul oricărui român hoț sau trădător.
  Șefii udemeriști din Satu Mare fac spume la gură contra mea fiindcă am pus reflectorul pe hoțiile lor, unele mână în mână cu niște așa-ziși români. Asta îi ustură pe acești honvezi prădători, nu grija față de maghiarii din Satu Mare ori pentru pacea interetnică. Mai exact : cum ai zis ceva de furăciunile penale comise de grofii-șefi din UDMR, cum ești acuzat instantaneu că ești șovin, extremist etc. Tovarăși honvezi-șefi din UDMR, hoția și mizeria umană n-au nici etnie, nici steag politic.
  Puteți face deci spume la gură cât vreți, hoți udemeriști deghizați în oameni onorabili ! Eu o să fiu în continuare cu ochii pe voi și pe hoțiile voastre mizerabile, până când sătmărenii, indiferent de etnia lor, vor scăpa de aceste lipitori nesimțite, cu aere europene, dar cu apucături de stepă asiatică.
  Vă garantez, grofișorilor tupeiști : o să vă dau paprika pe săturate, de-o să vă usture peste tot, inclusiv partea din spate care vă ține loc de obraz”  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  Securitatea

  0
  spot_img
  spot_img