More


  Astăzi se vor publica rezultatele examenului de Bacalaureat!

  - Advertisement -

  Rezultatele la Bacalaureat 2022 vor fi publicate luni, 27 iunie, până la ora 12:00, pe edu.ro, dar și Digi24.ro. Rezultatele la BAC 2022 vor fi publicate în format anonimizat, ceea ce înseamnă că pe pagina online dedicată apar coduri în dreptul cărora vor fi afișate notele și mediile. Fiecare candidat a primit anterior afișării rezultatelor codul specific. Începând cu ora 12:00 și până la ora 18:00, candidații nemulțumiți de note pot depune contestații inclusiv prin mijloace electronice.

  Contestații Bacalaureat 2022 și rezultate finale BAC

  După afișarea rezultatelor la BAC 2022, în aceeași zi, începând cu ora 12:00 și până la ora 18:00, se pot depune contestațiile. Acestea fie sunt depuse personal la unitatea unde a fost susținut examenul, fie se transmite prin email, la adresa special pusă la dispoziție în acest scop, în același interval de timp.

  „În această situație, candidații completează, semnează și depun/transmit prin mijloace electronice și o declarație-tip în care se menționează faptul că au luat cunoștință că nota acordată ca urmare a soluționării contestației poate modifica, după caz, nota inițială, prin creștere sau descreștere. Pentru candidații minori, declarația-tip este semnată și de către părinții/reprezentanții legali ai acestora”, potrivit Ministerului Educației.

  Soluționarea contestațiilor va fi făcută între 28 și 30 iunie, iar pe 1 iulie se vor afișa rezultatele finale la Bacalaureat 2022.

  Sursa: digi24  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img