More


  Kisvarda își pierde golgheterul! CLAUDIU BUMBA va fi coleg cu Adrian Rus la Mol Fehervar

  - Advertisement -

   

  Claudiu Bumba a avut un sezon excelent  în prima ligă din Ungaria. Mijlocașul crescut de Atletik 94 Satu Mare a fost decisiv pentru Kisvarda în cea mai mare performanță a clubului.

  Kisvarda a terminat pe locul doi și a devenit in premieră vicecampioana Ungariei urmând să participe tot în premieră în cupele europene.

  În ciuda perspectivei de a evolua cu Kisvarda în cupele europene, Claudiu Bumba a luat o decizie importantă și a semnat cu Mol Fehervar, echipă la care evoluează și sătmăreanul Adrian Rus.

  Cei de la Mol Fehervar l-au vrut încă din iarnă pe Bumba atunci când mijlocașul intrase în ultimele șase luni de contract doar că cei de la Kisvarda au refuzat oferta și au preferat să-l țină la echipă până la finalul sezonului.

  Claudiu Bumba a semnat în această după amiază cu MOL FEHERVAT pentru două sezoane.

  Site-ul csakfoci.hu notează că Bumba s-a înțeles cu Mol Fehervar după ce a trecut testele medicale.

  Claudiu Bumba a ajuns în 2019 la Kisvarda iar sezonul trecut  a fost principalul marcator al echipei cu 11 reușite și 5 pase decisive. Bumba a jucat în 30 din cele 33 de meciuri din acest sezon de Liga 1.

  De asemenea televiziunea M4 Sport, cea care a transmis meciurile din campionatul Ungariei l-a inclus pe Claudiu Bumba în echipa ideală a sezonului 2021-2022.

  Așa cum am mai amintit în GNV, în ciuda acestor performanțe, selecționerul Edi Iordănescu n-a avut ochi pentru Bumba și l-a lăsat în afara lotului național al României pentru primele meciuri din Liga Națiunilor.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img