More  Cinci persoane rănite în accidente de circulaţie

  - Advertisement -

  Pe raza judeţului Satu Mare s-au produs la sfârşitul săptămânii trecute patru evenimente rutiere soldate cu accidentarea a cinci persoane. Primul accident de circulaţie a avut loc vineri pe Bulevardul Transilvania din Satu Mare, unde Viorel M., în vârstă de 38 de ani, în timp ce conducea un autovehicul nu a acordat prioritate unui moped condus de George H., în vârstă de 49 de ani, intrând în coliziune cu acesta. În urma impactului a rezultat rănirea uşoară a mopedistului.
  Un alt eveniment rutier s-a produs pe Bulevardul Lucian Blaga din municipiul Satu Mare, în cadrul căruia Cristina I., în vârstă de 22 de ani, care conducea un autovehicul, nu a acordat prioritate de trecere unui alt autovehicul, condus regulamentar de Darius B., în vârstă de 22 de ani, şi a intrat în coliziune cu acesta. În urma impactului a rezultat rănirea gravă a şoferiţei, care a fost transportată la Spitalul Judeţean Satu Mare în vederea acordării de îngrijiri medicale. Cel de-al treilea accident de circulaţie s-a înregistrat pe strada Călineţe din localitatea Turţ, unde Ioan B., în vârstă de 42 de ani, care se afla la volanul unui autoturism, nu a adaptat viteza la condiţiile de drum, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers şi a intrat într-un cap de pod. În urma impactului a rezultat rănirea uşoară a pasagerului B.D., în vârstă de 13 ani.
  Cel mai grav eveniment rutier s-a produs pe strada Victoriei din Negreşti-Oaş, în cadrul căruia Cristina R, în vârstă de 24 de ani, în timp ce conducea un autovehicul nu a adaptat viteza la condiţiile de drum şi a pierdut controlul asupra direcţiei de mers intrând într-un stâlp de susţinere a reţelei electrice. În urma impactului a rezultat rănirea gravă a numiţilor Gheorghe F., în vârstă de 20 de ani, şi Ionel C., în vârstă de 20 de ani, pasageri în autovehicul. În cursul cercetărilor poliţiştii formaţiunii rutiere din cadrul Poliţiei oraşului Negreşti Oaş, în urma testării cu aparatul etilotest, au stabilit că Cristina R. a condus autovehiculul în timp ce avea o concentraţie de 0,72 mg alcool/litru aer expirat. În cauză s-a întocmit dosar penal, conducătoarea auto fiind cercetată în stare de libertate.
  Pavel Prodaniuc  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts