More


  Codrin Scutaru doreşte un Partid Conservator puternic la Satu Mare

  - Advertisement -

  pc-satu-mare-codrin-scutaru

  Secretarul de stat din Ministerul Muncii, Familiei şi Protecţiei Sociale, conservatorul Codrin Scutaru, a precizat ieri, în cadrul unei conferinţe de presă că îşi doreşte un Partid Conservator puternic la Satu Mare în perspectiva alegerilor europarlamentare. “Încercăm să facem din fiecare filială judeţeană a partidului nostru o bijuterie politică, care să susţină candidaţii noştri la alegerile europarlamentare, la care ne-am propus să avem rezultate foarte bune. La Satu Mare sunt oameni de calitate şi sunt mândru de actualul preşedinte al PC Satu Mare, Cristian Smadu, pentru realizările sale de până acum la Satu Mare, luptând să formeze aici una dintre cele mai puternice filiale din ţară”, a precizat Codrin Scutaru. Scretarul de stat a mai adăugat că PC Satu Mare trebuie să ajungă la cel puţin 2.500 de membri de partid care să poată participa la acţiunile formaţiunii politice.

  Pe de altă parte, Scutaru a mai spus că este plăcut impresionat de faptul că există o colaborare foarte bună în USL şi că nu a auzit pe niciun reprezentant al partidului pe care-l reprezintă să se plângă de colegii lor de la PSD şi PNL. “Suntem un partid cu o doctrină social-democrată şi încercăm să ţinem un echilibru atât în coaliţie cât şi la guvernare. Avem o serie de proiecte pe care le vom materializa în cel mai scurt timp”, a mai spus secretarul de stat.

  Făcând referire la vizita sa la Satu Mare, Scutaru a declarat că în urma discuţiilor purtate a concluzionat că ar trebui mai multe facilităţi pentru IMM-uri şi pentru micii intreprinzători. “De asemenea, m-a surprins plăcut şi faptul că directorii instituţiilor de protecţie socială nu s-au plâns de greutatea problemelor pe care le întâmpină şi au venit cu propuneri. La Satu Mare nu există sloganul “noi şi voi” ci doar cuvântul “împreună”, a mai spus demnitarul.

  Florin Dura  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img