More


  Cum ar arăta semnalele wireless dacă le-am putea vedea

  - Advertisement -

  1

  Imagini surprinzătoare reprezentând modul în care ar arăta semnalele Wi-Fi în cazul în care le-am putea vedea au fost create de un artist american cu ajutorul unui astrobiolog de la NASA. 

  Nickolay Lamm a lucrat cu fostul angajat al NASA Browning Vogel pentru a învăţa ce forme au semnalele emise de reţelele wireless din jurul Congresului American şi al National Mall din Washington, scrie Daily Mail.

  2

  Pentru a le evidenţia forma, artistul a folosit diferite culori, rezultatul fiind unul impresionant. “Am folosit roşu, portocaliu, galben şi alte culor pentru a arăta canalele wi-fi, care ne ajută să avem semnal. Câmpurile wireless sunt de regulă sferice şi elipsoidale şi au o lungime de 20-30 de metri”, a declarat Nickolay Lamm.

  3

  “Am folosit roşu, portocaliu, galben şi alte culor pentru a arăta canalele wi-fi, care ne ajută să avem semnal. Câmpurile wireless sunt de regulă sferice şi elipsoidale şi au o lungime de 20-30 de metri”, a declarat Nickolay Lamm.

  Imaginile realizate de cei doi sunt folosite şi ca material didactic.

  “Deşi le folosim des, rareori ne gândim cum funcţionează ele de fapt. Mulţi dintre noi ne folosim de tehnologie, însă nu apreciem ştiinţa care ajută la realizarea tuturor acestor dispozitive”, spune Nickolay Lamm.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img