Drept la replică – Dezvăluiri incendiare! onlinegazetadesatumare minte!andreea-paul-vass

Deputatul PDL Andreea Paul ne-a remis un comunicat de presă în care denunţă minciunile publicate în fiţuica editată în condiţii de clandestinitate de senatorul Marian Valer. Publicăm integral comunicatul de presă:

Articolul de dezvăluiri al sus-numitei gazete ne informează că nume importante din județ sunt chemate la DNA. Să-și facă justiția datoria! O voi repeta întotdeauna. Această informație, spun eu, utilă și importantă pentru comunitate – în spiritul unei mass-media echilibrate, este copleșită de detalii care mai de care mai „bine tocmite”, simulând informarea prin precizia detaliilor. Astfel informația utilă este aruncată în derizoriu, iar eșafodajul mistificării se dezlănțuie caraghios.

Pe scurt, în ceea ce mă privește, totul este o adevărată minciună. Nu-l cunosc pe domnul Simion Tura, nu am susținut sau promovat această persoană în nicio funcție și nici nu am avut echipă de campanie cazată la Valea Măriei de 30 de persoane. Singurul lucru recunoscut: da, sunt deputat al Țării Oașului și, da, sunt prezentă la activitățile importante ale comunității mele.

Precum hoții de rând prinși în flagrant pentru o găinărie oarecare, așa ar trebui să se simtă și manipulatorii acestui articol. Dacă nu simt nevoia să se dea singuri în vileag, publicând acest drept la replică, îmi voi rezerva dreptul de a ne vedea față-n față în justiție. Nicio justificare nu va mai încape atunci. Nicio artă a mistificării nu va mai funcționa. Atunci adevărul se va alege singur de minciună. Să-și facă justiția datoria, onlinegazetadesatumare!

Andreea Paul
Deputat de Țara Oașului, Satu Mare

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts