More


  Femeie tâlhărită în propria locuinţă de bani şi un telefon mobil

  - Advertisement -

      Poliţiştii sătmăreni au depistat luni trei persoane suspectate de comiterea unor infracţiuni de tâlhărie ori furt, unul dintre suspecţi fiind reţinut pentru 24 de ore în Arestul Inspectoratului. Persoana reţinută în Arest este un tânăr în vârstă de 23 de ani, din Satu Mare, suspect în cazul unei tâlhării comise într-o locuinţă de pe strada Careiului din municipiul reşedinţă de judeţ.

  Ancheta în acest caz a fost derulată de poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Satu Mare, cu sprijinul de specialitate al ofiţerilor D.I.P.I. Satu Mare. Din probele administrate în cauză a rezultat că Sandor L., în vârstă de 23 de ani, din Satu Mare, a pătruns în locuinţa unei femei în vârstă de 27 de ani şi, prin exercitare de violenţe, a deposedat-o de telefonul mobil şi de suma de 250 lei. De îndată ce tânărul a părăsit locuinţa, femeia a sesizat Poliţia, anchetatorii reuşind în scurt timp să-l reţină pe suspect şi să recupereze bunurile furate. Pretextând că avea nevoie de bani pentru întreţinerea familiei, suspectul a valorificat telefonul, obţinând suma de 100 de lei, bunul fiind însă identificat ulterior de poliţişti şi restituit proprietarei. Sandor L. urmează a fi prezentat magistraţilor cu propunere de arestare preventivă pentru comiterea infracţiunii de tâlhărie.

  Tot poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale, linia de muncă „furturi din auto”, l-au depistat pe Janos K., în vârstă de 24 de ani, din Satu Mare, care a profitat de faptul că una dintre portierele maşinii era neasigurată şi a sustras din interior bunuri în valoare de aproximativ 400 lei. În urma acţiunii poliţiştilor, proprietarului păgubit i-au fost restituite toate bunurile furate, iar tânărul de 24 de ani, suspectat de comiterea infracţiunii, este anchetat în cadrul unui dosar penal pentru furt calificat. La rândul lor, şi poliţiştii Secţiei 8 Gherţa Mică Poliţie Rurală au fost sesizaţi de un localnic în vârstă de 67 de ani, care reclama că i-a fost furat din locuinţă telefonul mobil în valoare de peste 400 lei. În decurs de câteva ore poliţiştii l-au găsit pe Gheorghe G., în vârstă de 48 de ani, de asemenea din Gherţa Mică, care a furat bunul şi care este anchetat acum pentru fapta comisă.

  Pavel Prodaniuc  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img