Incendiu la singurul bazin de înot acoperit din ZalăuPompierii din cadrul Inspectoratului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă ”Porolissum” al judeţului Sălaj, Detaşamentul Zalău, au intervenit, ieri, în jurul orei 12.45 pentru a stinge un incendiu izbucnit la acoperişul bazinului de înot din cadrul Complexului ”Severus”, aparținând grupului de firme Vidalis, al căror administrator este Lia Stanca, fosta soție a gen. (r) Viorel Nicolae Stanca, ex-președintele PD Sălaj.

Imediat după ce a fost solicitat sprijinul pompierilor pentru stingerea incendiului izbucnit în interiorul încăperii în care se află bazinul de înot, un echipaj s-a deplasat cu o autospecială la faţa locului şi a lichidat flăcările.

Cu toate acestea, deși detașamentul de pompieri este în imediata vecinătate a Complexului, vâlvătăile au mistuit aproximativ 70 de metri pătraţi din acoperişul bazinului de înot. În prezent pompierii fac cercetări la faţa locului pentru a stabili cu exactitate cauza care a dus la producerea acestui incendiu.

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts