More  Odoreul nu va organiza Zilele comunei

  - Advertisement -

  pop

  După ce în urmă cu câteva săptămâni conducerea Primăriei Negreşti Oaş a anunţat că nu vor fi organizate spectacole de zilele oraşului, primarul comunei Odoreu, Dumitru Pop, a anunţat ieri că în acest an Zilele comunei nu vor mai fi organizate. Lipsa banilor, o serie de investiţii care trebuie finalizate în acest an precum şi opoziţia unor consilieri locali sunt principalele motive care au dus la luarea acestei decizii.
  Primarul comunei Odoreu a anunţat cu părere de rău că în acest an nu vor mai fi organizate Zilele comunei, principalul motiv fiind lipsa banilor precum şi o serie de investiţii care trebuie finalizate până la finele acestui an. “Cu părere de rău trebui să-i anunţ pe odoreni că în acest an nu vor fi organizate Zilele comunei, deşi ne-am fi dorit mult acest lucru. Lipsa banilor a fost principalul motiv care a dus la luarea acestei decizii. Având o serie de investiţii de realizat în cursul acestui an, printre care reabilitarea trotuarelor, precum şi investiţiile de modernizare a reţelei de apă şi canalizare, am fost nevoiţi să luăm fonduri de unde se poate. În această situaţie, nu ne putem permite să organizăm această sărbătoare”, a precizat Dumitru Pop.
  De asemenea, primarul comunei Odoreu a mai adăugat că sărbătoarea comunei nu poate fi organizată şi din cauza atitudinii unui consilier local care a mers până acolo încât a cerut Curţii de Conturi să facă un control la Primăria Odoreu. “Din acest motiv, chiar dacă să presupunem că am fi avut bani, nu am fi putut organiza această sărbătoare până la finalizarea controlului Curţii de Conturi”, a mai spus Dumitru Pop. Acesta a mai spus că îşi doreşte ca în acest an să fie inuagurate obiectivele propuse şi ca anul viitor Zilele comunei să fie organizate într-un cadru mai bun, la care să fie invitaţi şi odorenii plecaţi la muncă în străinătate.
  Florin Dura  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts