More


  Senatorul Marian dă eroare

  - Advertisement -

  valer-eroare

  La o primă privire, s-ar părea că timpul s-a oprit în loc pentru senatorul independent Marian Valer în data de 22 aprilie 2013. Cel puţin atunci a fost realizată ultima postare pe site-ul personal al acestuia, în care îşi glorifica inexistenta activitate parlamentară, ce n-a adus niciun beneficiu concret alegătorilor săi sătmăreni. În mod ciudat, de pe site încep să dispară tot mai multe interpelări, declaraţii politice şi de presă. Accesarea lor generează mesaje de eroare deloc întâmplătoare sub poza zâmbitoare a senatorului independent. Din păcate, alegerea numitului Marian Valer în funcţia de senator al României reprezintă cea mai mare eroare şi chiar oroare din istoria judeţului Satu Mare.

  Timpul a îngheţat pe site-ul senatorial
  Fiind probabil prea preocupat cu denunţurile şi autodenunţurile calomniatoare, senatorul independent Marian Valer nu şi-a mai actualizat site-ul personal. Astfel, alegătorii sătmăreni nu mai au ocazia să lectureze interpelările şi declaraţiile politice plictisitoare şi pline de aberaţii. Nu e o pierdere pentru nimeni, dar avem de-a face cu o nouă inconsecvenţă a la Marian Valer. Ultima interpelare postată datează din data de 22 aprilie 2013, iar de atunci nu a mai apărut nimic, de parcă senatorul n-ar mai fi avut nicio activitate notabilă.
  Surse din preajma senatorului independent Marian Valer declară că fenomenul se datorează nefamiliarizării acestuia cu tehnologia modernă. Numitul Marian Valer nu ştie să posteze interpelările şi declaraţiile pe site-ul său personal, după cum nu ştie nici cum să pornească un calculator. Aceleaşi surse afirmă că senatorul independent este de-a dreptul habarnist când vine vorba de tehnologia modernă, acesta nefiind în stare nici măcar să transmită un simplu sms de pe propriul său telefon mobil de ultimă generaţie, al cărui abonament este plătit de Senatul României din banii contribuabililor români.

  Din eroare în oroare
  Pe lângă faptul că nu este actualizat, de pe site-ul personal al senatorului independent au început să dispară unele interpelări şi declaraţii politice. De parcă activitatea acestuia se subţiază de la o zi la alta. Peste 30 de interpelări au dispărut în mod misterios de pe site-ul respectiv. Nu se mai regăsesc interpelări precum “Activitatea STS Satu Mare”, “Obstrucţionarea anchetei, motivarea netemeinică a rezoluţiei de neîncepere a urmăririi penale şi dispariţia CD-urilor în cazul Alro”, respectiv “ Statutul şi dreptul la apărare al arestatului preventiv”, semn că numitul Marian Valer a cântărit de mult timp posibilitatea de a se apăra din spatele gratiilor. Au mai dispărut de pe acelaşi site şi circa 30 de declaraţii politice. În aceiaşi ordine de idei, declaraţiile politice formulate înainte de 22 decembrie 2010 nu mai pot fi vizionate. De asemenea, nu se mai găsesc pe site nici întrebările adresate de senatorul independent în perioada februarie 2008 – noiembrie 2010.
  Încercarea de accesare generează mesaje de eroare. “Error 404 – Not Found”, respectiv “Sorry, no posts matched your criteria” sunt mesajele care apar sub poza zâmbitoare a celui mai controversat senator al ţării, Marian Valer. Potrivit majorităţii sătmărenilor, alegerea numitului Marian Valer în funcţia de senator al României constituie cea mai mare eroare şi chiar oroare din istoria judeţului Satu Mare.

  Eroare la adresa cabinetului
  Prin intermediul site-ului personal, senatorul independent Marian Valer îi induce în eroare pe sătmăreni. Potrivit site-ului respectiv, cabinetul parlamentar al senatorului Marian este situat în “Satu Mare, Piaţa 25 Octombrie (Palatul Administrativ – etajul 8, camera 9)”. Tot aici susţine numitul Marian Valer că acordă audienţe în fiecare zi de vineri, între orele 9.00 – 12.00. Sătmărenii pot să-l caute mult şi bine la adresa respectivă. Nu de alta, dar senatorul Marian a fost scos din spaţiul situat în Palatul Administrativ de aproape trei luni. Cu toate acestea, cabinetul său figurează la aceeaşi adresă inclusiv pe site-ul oficial al Senatului României.
  Locul în care l-ar putea găsi pe senatorul independent Marian Valer constituie o mare enigmă pentru locuitorii judeţului Satu Mare. Sătmărenii mai norocoşi din fire ar putea să dea de el pe stradă, în timp ce împarte ziare trecătorilor sau filmează şi fotografiază tot felul de chestii numai de el ştiute şi cunoscute. Sătmărenilor mai puţin norocoşi din fire le recomandăm să-l caute în garajul imobilului de pe strada George Coşbuc nr.60 din municipiul Satu Mare. Dacă nu-l găsesc nici acolo, ar putea trage o raită pe la crâşmele de mâna a doua din oraş, unde-şi petrece timpul tot mai des împreună cu angajaţii cabinetului său parlamentar, cu care editează o fiţuică ordinară ce se vrea a fi ziar.

  valer-plecare

  Cea mai comică galerie foto
  Sătmărenii care nu reuşesc să-l contacteze pe senatorul independent Marian Valer se pot distra totuşi accesând galeria foto a respectivului site. Vor avea ocazia să râdă pe săturate când vor vedea de exemplu pozele în care senatorul Marian a avut tulburări de personalitate şi a apărut în public în uniformă militară, crezându-se un adevărat Che Guevara de Satu Mare.
  La fel de comice sunt şi fotografiile în care Marian Valer apare cu celebra sa portavoce în faţa Poliţiei sătmărene. Să nici nu mai pomenim de poza în care prezintă actul medical care atestă că are probleme cu capul, suferind de celebrele sale ischemii pe creier, despre care susţine că i-au fost provocate de serviciile secrete naţionale şi chiar internaţionale.
  Însă cea mai reuşită poză este cea în care şi-a luat bagajele în spinare, pregătindu-se probabil să plece din judeţul Satu Mare. Din păcate nu şi-a înfăptuit intenţia de a se întoarce acasă la Dăbâca, prelungindu-şi astfel agonia şi nebunia.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  Anunt mediu

  0
  spot_img
  panouri fotovoltaice satu mare