More

    Senatorul Marian, un mincinos ordinar

    ioan-irimie-valer-marian

    De mai mult timp, senatorul independent Marian Valer îi anunţă pe toţi cei dispuşi să-l mai asculte că urmează descinderi, percheziţii şi săltări la Satu Mare, unde se află în vizor actualii şefi ai Consiliului Judeţean, ai Primăriei Satu Mare, alături de policieni şi oameni de afaceri din judeţ. Senatorul insistă că acestea vor fi realizate de către DNA Cluj, făcând astfel referire la magistratul Ioan Irimie, procuror la DNA Cluj. Invitat în cursul zilei de ieri de către unul dintre asistenţii cunoscutului jurnalist Radu Moraru, realizatorul emisiunii Naşul, difuzată de postul Naşul TV, să clarifice relaţia de prietenie cu numitul Marian Valer, procurorul Ioan Irimie a negat vehement existenţa oricărei relaţii cu senatorul sătmărean. Procurorul Irimie a declarat că nu s-a întâlnit de foarte mulţi ani cu senatorul Marian, adăugând că nu îl cunoaşte prea bine, mai ales că după absolvirea facultăţii el a activat la Cluj, iar Marian Valer la Satu Mare.

    Întrebat dacă a instrumentat dosare la cererea senatorului Marian, procurorul a negat. “Cum poate un procuror anticorupţie să instrumenteze cauze propuse de un senator al României, fie el şi Valer Marian? Totul e o minciună sfruntată”, a declarat Ioan Irimie. De asemenea, în momentul în care i s-a solicitat să intre în direct într-o emisiune pe această temă, procurorul Irimie a declarat: “Pe mine să nu mă băgaţi în aceste mizerii. Senatorul Marian să-şi rezolve singur problemele”.

    Careva dintre cei doi minte cu neruşinare. În timp ce procurorul Irimie neagă legăturile cu senatorul Marian, acesta din urmă se laudă că magistratul îi este prieten apropiat. După povestirile lui Valer Marian, procurorul i-ar fi cerut ajutorul pentru a fi sprijinit să ajungă şeful DNA. Poate chiar Marian Valer a fost motivul care l-a împiedicat să ajungă în această funcţie. Senatorul independent a mai afirmat că, împreună cu procurorul Irimie, îl arestează pe primarul Dorel Coica şi încearcă să-i inventeze un dosar penal preşedintelui Consiliului Judeţean Satu Mare, Adrian Ştef, şi vicepreşedintelui Mircea Govor. În concluzie, în loc să-l ajute, prin declaraţiile sale, senatorul Marian i-a adus imense deservicii procurorului clujean. Dacă va insista cu astfel de declaraţii, numitul Marian Valer i-ar putea pecetlui cariera profesională. Halal prieten!

    Szasz Lorand

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE