More  Unele semafoare pe galben intermitent la Zalău

  - Advertisement -

  semafor

  O serie de semafoare din municipiul Zalău vor fi puse pe galben intermitent urmărindu-se, în acest fel, fluidizarea traficului în oraş. De asemenea, pentru cele amplasate la trecerile de pietoni va fi instalat sistemul de comandă manuală. Aceste măsuri vor fi luate după finalizarea proiectului ”Sistem de management al traficului în municipiul Zalău”.

  Reprezentanții Primăriei municipiului Zalău, ai Poliției Rutiere Zalău, proiectantul și furnizorul de echipamente de semaforizare din municipiul Zalău s-au întrunit, ieri, pentru o nouă întrevedere privind optimizarea sistemului de semaforizare din oraș, implementat recent.
  Pentru că sunt mari probleme cu circulația rutieră la nivelul orașului, mai ales în orele de vârf, după finalizarea proiectului ”Sistem de management al traficului în municipiul Zalău”, s-a stabilit ca unele semafoare să fie puse pe galben intermitent, iar la altele, situate la unele treceri de pietoni, să fie instalat sistemul cu comandă manuală.
  O altă modificare va fi trecerea pe galben intermitent, de vineri de la ora 17.00 până luni dimineața, a semafoarelor situate pe strada Kossuth, pe strada Gheorghe Lazăr și pe strada Tudor Vladimirescu, până la sensul giratoriu cu strada Fabricii – care urmează să fie desființat.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts