More  Zalăul se pregătește de sărbătoare

  zalau

  Începând de joi și până duminică, inclusiv, zălăuanii, dar nu numai ei, sunt invitaţi la distracţie în aer liber. La ediția din acest an a Zilelor Cetăţii Zalău – care se desfăşoară în perioada 25- 28 iulie – vor fi prezenți artiști precum CRBL, Anda Adam, Andreea Bălan, Like Chocolate, Emanuel Cîrstea şi Adrian Aron – tânărul din Zalău care a participat și impresionat la show-ul de televiziune ”Românii au talent”. Firma organizatoare, SC Hot Paprika SRL Zalău, în parteneriat cu Primăria Municipiului Zalău, va aduce și o vedetă internaţională, pe celebrul Nana Darkman, cunoscut prin hiturile ”Remember The Time“, ”Lonely“, ”Let It Rain“ sau ”He’s Comin”.

  Ziua de duminică va fi dedicată în exclusivitate iubitorilor de muzică populară, cu mai multe ansambluri folclorice şi artişti cunoscuţi, precum Sorana David, Alexandra Teofana Iacob, Camelia Cherecheş, Ioana Lazăr, Daniela Stoica, Crina Botişan, Deisa Buzgău, Marius Păcurar, Aurora Moga Popovici, Rodica Pop Seling, Ileana Domuța Mastan, Vasile Coca. La spectacolul folcloric, cap de afiș sunt Sava Negrean Brudaşcu şi Marius Ciprian Pop.
  Sebastian Hedea, administratorul SC Hot Paprika SRL Zalău și managerul spiceevents.ro, a declarat că ”Ne-am propus să organizăm pentru zălauani, sălăjeni, şi nu numai, un eveniment pentru toate gusturile şi vârstele, care să le ofere patru zile de relaxare şi distracţie alături de trupe cunoscute din ţară şi de peste hotare, artişti binecunoscuţi şi apreciaţi ai momentului. Totodată, dorim să promovăm judeţul Sălaj şi intenţia noastră este să organizăm cât mai multe evenimente de genul acesta şi în viitor. Un alt segment important pe care ne axăm este cel al promovării sportivilor noştri şi a sportului în general. În acest sens, am pregătit un moment aparte în care îi vom premia pe sportivii judeţului pentru rezultatele obţinute”.
  De menţionat faptul că bulevardul Mihai Viteazul, care străbate centrul Zalăului, va fi închis circulaţiei în noaptea de miercuri spre joi, în vederea amplasării tarabelor şi teraselor.

  ȘTIRI RECENT ADĂUGATE