More


  Amazoana de Lechinţa

  - Advertisement -

  misca

  Un executor judecătoresc a fost la un pas de a i se da foc de către Ana Zele din localitatea Lechinţa, comuna Călineşti Oaş, pentru că a pus în aplicare o sentinţă judecătorească pronunţată de Judecătoria Negreşti Oaş în favoarea familiei Mişca. Cei doi soţi spun că sunt terorizaţi de mai mult timp de Ana Zele, care le-a luat o fâşie de cel puţin şase metri din terenul pe care au construită casă. Mai mult decât atât, amazoana de Lechinţa i-a ameninţat chiar şi cu moartea pe cei doi soţi după ce le-a distrus mai multe anexe gospodăreşti. Soţii Mişca doresc să li se facă dreptate, în caz contrar afirmând că se vor prezenta cu acest caz la Bruxelles.

  Scandalul durează de 3 ani
  Divergenţele dintre soţii Gheorghe şi Irina Mişca şi vecinii lor, soţii Gheorghe şi Ana Zele, durează de circa 3 ani. Soţii Mişca, care lucrează în Anglia, spun că scandalul a început de când Ana Zele le-a luat o fâşie de pământ de circa 6 metri. Între timp, soţii Zele au distrus mai multe anexe gospodăreşti din curtea familiei Mişca, iar când aceştia s-au întors acasă şi-au găsit curtea devastată. Întrebată de ce a făcut acest lucru, Ana Zele a început să înjure şi să ameninţe ajungându-se să-i spargă nasul lui Gheorghe Mişca cu o piatră.
  Cum soţii Mişca nu au fost de acord cu acţiunea Anei Zele, aceştia au dat-o în judecată şi au câştigat procesul, aşa cum arată sentinţa civilă nr. 470/2013 a Judecătoriei Negreşti Oaş. În aceste condiţii, a fost desemnat un executor judecătoresc care să pună în aplicare această sentinţă.

  Executor judecătoresc ameninţat
  Executorul judecătoresc, însoţit de expertul topo, s-a deplasat vineri, 23 august, în Lechinţa pentru a pune în aplicare sentinţa judecătorească. În acel moment, Ana Zele parcă a înnebunit şi l-a ameninţat pe executor că-i va da foc. “Zele Ana a pus mâna pe o sticlă cu benzină şi a ameninţat că va da foc tuturor celor care vor intra pe proprietatea ei” se arată în procesul verbal întocmit la faţa locului de executorul judecătoresc.
  Poliţiştii comunei Călineşti au imobilizat-o pe Ana Zele şi au dus-o la postul de poliţie. Ulterior, soţii Mişca au depus plângere penală împotriva ei. Poliţiştii din Călineşti ne-au declarat că în acest moment Ana Zele este cercetată în cinci dosare penale.
  Soţii Gheorghe şi Irina Mişca doresc doar să se facă dreptate şi să poată intra liniştiţi în gospodăria lor. “Nu putem intra niciodată în curte fără să nu fim jigniţi şi ameninţaţi de Ana Zele. Mai mult decât atât, ne-au ameninţat şi cu moartea. Ne dorim să se facă dreptate în cel mai scurt timp posibil pentru că în acest fel nu se poate trăi. Vrem ca Ana Zele să fie trasă la răspundere pentru actele ei. Dacă nu ni se face dreptate, duc filmarea la Parlamentul European de la Bruxelles să vadă şi cei de acolo ce se întâmplă în România”, au mai spus soţii Mişca.

  Florin Dura  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img