More

    Aproape 100 de polițiști sălăjeni, zilnic în stradă

         În perioada Sărbătorii Adormirii Maicii Domnului şi pe timpul acesteia, îndeosebi în intervalul 14 – 18 august, pe lângă dispozitivul curent, Poliţia Română a luat o serie de măsuri suplimentare pentru menţinerea climatului de ordine şi linişte publică. Poliţiştii au misiunea de a asigura ordinea şi liniştea publică, de a preveni şi combate furturile, vagabondajul, cerşetoria, a comerţului ilegal, dar şi de asigurare a fluenţei circulaţiei pe traseele către mare şi munte, precum şi de a acţiona pentru preîntâmpinarea oricăror evenimente negative.
    Astfel, 96 de poliţişti vor acţiona, în medie, zilnic, în Sălaj, atât pentru îndeplinirea responsabilităţilor necesare asigurării unui climat public de ordine şi siguranţă, cât şi în cadrul dispozitivelor suplimentare instituite în localităţile unde se vor desfăşura manifestări religioase, culturale şi artistice.
    Totodată, pentru prevenirea faptelor antisociale, zilnic, vor acţiona 41 de patrule, 31 dintre acestea fiind auto, iar 10 pedestre. Structurile de poliţie transporturi vor asigura patrularea pe trenurile de călători, cu precădere pe rutele către staţiunile montane şi litoral, pentru combaterea tâlhăriilor, furturilor din bagaje sau din buzunare.

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE