More

  Bărbat împuşcat accidental la o vânătoare neautorizată

  vanatoare

  Un bărbat în vârstă de 35 de ani a ajuns la spital cu grave leziuni, după ce a fost împuşcat accidental în abdomen în timpul unei partide de vânătoare neautorizate. Poliţiştii l-au reţinut pe suspectul de 43 de ani pentru infracţiunea comisă.
  Poliţiştii Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase anchetează împrejurările în care, vineri seara, pe Fondul de Vânătoare nr. 18 Satu Mare, Claudiu S., în vârstă de 35 de ani, a fost împuşcat accidental. Din primele cercetări a rezultat că victima se afla împreună cu alte două persoane la o vânătoare neautorizată în zona Pădurea Mare, între Satu Mare şi Dorolţ. Toţi cei trei bărbaţi deţineau în mod legal armele de vânătoare. La un moment dat unul dintre bărbaţi, Janos H., în vârstă de 43 de ani, l-a împuşcat accidental cu arma de vânătoare în abdomen pe Claudiu S. Bărbatul rănit a ajuns în stare gravă la spital, medicii legişti stabilind că leziunile cauzate i-au pus viaţa în pericol.
  De asemenea, s-a concluzionat că pentru vindecarea acestor leziuni sunt necesare 40 – 50 de zile de îngrijiri medicale. Janos H. a fost reţinut pentru 24 de ore pentru comiterea infracţiunilor de vătămare corporală gravă din culpă, uz fără drept de armă letală şi braconaj cinegetic, urmând a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Satu Mare cu propunere de arestare preventivă. Poliţiştii au ridicat armele şi muniţia în vederea expertizării şi continuării cercetărilor.
  Pavel Prodaniuc

  ȘTIRI RECENT ADĂUGATE