Michael Bublé a devenit tată pentru prima oarăcelebrities-michael-buble-1

Cântăreţul canadian Michael Bublé şi soţia lui, actriţa argentiniană Luisana Lopilato, au devenit pentru prima dată părinţi, fiul acestora, Noah, venind pe lume pe 27 august, în Vancouver, Canada.

Noul tătic a anunţat vestea prin reţelele de socializare Twitter şi Instagram, fotografia bebeluşului incluzând şi mesajul :”Plin de entuziasm şi recunoştinţă la venirea pe lume a fiului nostru, Noah”, informează contactmusic.com.

Michael şi Luisana au publicat pe Instagram o poză alături de fiul lor, în care cei doi zâmbesc, iar Noah doarme la pieptul mamei. În poză, cântăreţul canadian este îmbrăcat într-un echipament chirurgical steril.

Cei doi au anunţat că vor avea un copil în luna ianuarie, publicând pe site-ul YouTube o înregistrare video care prezenta ecografia unui bebeluş. Mesajul “Mini Buble!!!” era ataşat în partea superioară a imaginilor. Pe lângă acea înregistrare video, care are o durată de 21 de secunde, Luisana Lopilato a postat şi un mesaj: “Vom avea un bebeluş în familia Bublé!”.

Michael Bublé, în vârstă de 37 de ani, este un cântăreţ canadian care a câştigat trei premii Grammy. El a devenit cunoscut pe plan internaţional graţie unor piese precum “Haven’t Met You Yet”, “Home” şi “Save the Last Dance for Me”.

Michael Bublé şi Luisana Lopilato, în vârstă de 25 de ani, s-au căsătorit în anul 2011.

Actriţa argentiniană a apărut în câteva seriale de televiziune sud-americane, precum “Chiquititas, la historia” şi “Rebelde Way”, şi a lucrat în trecut ca model.

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts