O rectificare şi o completare de la primarul BeteaDSC_0247

Vizavi de articolul intitulat “Senatorul Marian a dat de belea cu primarul Betea”, apărut în numărul de sâmbătă, 24 august, al Gazetei de Nord-Vest, suntem obligaţi să facem o rectificare, respectiv o completare. Primarul comunei Racşa, Toma Betea, ocupă funcţia de secretar general al Organizaţiei Judeţene Satu Mare a PSD şi nu cea de vicepreşedinte, după cum s-a arătat în articolul respectiv.
În privinţa completării, primarul Toma Betea ne-a declarat că, după ce l-a ospătat de nenumărate ori în casa sa pe senatorul incompatibil Marian Valer, soţia sa a trebuit să cureţe nu numai sub scaunul pe care a şezut demnitarul care făcuse pe el, ci şi gresia şi faianţa toaletei pe care a vomitat nu o dată acelaşi justiţiar senator Marian Valer.
În calitate de secretar general al Organizaţiei Judeţene Satu Mare a PSD, precum şi de primar al comunei Racşa, Toma Betea îi cere în mod public senatorului incompatibil Marian Valer să demisioneze urgent din funcţia de senator al României. Potrivit primarului Toma Betea, un asemenea individ care îi atacă în mod repetat pe primarii PSD din judeţ, în special pe cei din Ţara Oaşului, nu are cum să reprezinte în Senatul României comunităţile care i-au ales în mod democratic pe aceşti primari. Faptul că senatorul Marian îi atacă pe aceşti primari care prin eforturile lor au contribuit la alegerea şi realegerea sa în Senat spune totul despre caracterul său, ne-a declarat primarul Toma Betea.

Szasz lorand

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts