More


  “Pe acest om nu-l satură nici Dumnezeu!”

  - Advertisement -

  Oaşul se revoltă împotriva senatorului independent Marian Valer. După ce vineri senatorul Marian a primit replica acidă a primarului comunei Racşa, Toma Betea, acum a venit rândul omului de afaceri Mihai Crişan, patronul complexului turistic Valea Măriei, să-i dea o replică devastatoare. Omul de afaceri se declară stupefiat de atacurile venite din partea senatorului incompatibil Marian Valer, în condiţiile în care l-a finanţat cu 50.000 de lei în campania electorală. De asemenea, i-a organizat senatorului diverse ospeţe şi i-a cazat pe oaspeţii săi, fără ca demnitarul să plătească vreodată contravaloarea acestor servicii. Omul de afaceri Mihai Crişan mai spune că atacurile se datorează faptului că a refuzat să-i mai dea bani senatorului Marian, bani care i-au fost ceruţi de persoane din anturajul acestuia. Sătul să tot fie şantajat, murdărit şi ameninţat de acest individ, ajuns din întâmplare senator, Mihai Crişan cere instituţiilor statului să se autosesizeze şi să ia măsurile care se impun. În ultima vreme, mai mulţi oameni de afaceri din Ţara Oaşului s-au plâns că sunt forţaţi să-l finanţeze şi să-l hrănească pe Marian Valer. Cel mai ghinionist dintre ei a fost patronul de la Mujdeni, care a trebuit să-i dea senatorului incompatibil inclusiv 40.000 de lei bani de buzunar.

  Senatorul Marian, somat să-şi achite datoriile
  Omul de afaceri Mihai Crişan ne-a declarat că este dezamăgit de atacurile venite din partea senatorului incompatibil Marian Valer, în condiţiile în care de nenumărate ori i-a oferit sprijin. “În ultima vreme, am constatat cu stupoare că sunt ţinta a tot felul de acuzaţii, care mai de care mai fanteziste, proferate de senatorul independent Marian Valer. Acesta îmi asociază numele cu o serie de oameni şi o serie de fapte ilegale cu care nu am nicio legătură. M-am săturat de aceste acuzaţii prosteşti venite din partea unui individ mincinos, lipsit de bun simţ şi lovit de amnezie, şi îl somez să-şi achite mai întâi datoriile pe care le are la mine. Poate a uitat, dar ţin să-i reamintesc că de-a lungul timpului a beneficiat din plin de serviciile hotelului din Valea Măriei, la care face referire cu atâta ardoare. Acolo şi-a cazat stafful în timpul campaniei electorale, acolo şi-a ţinut cheful victoriei după realegerea sa ca senator, acolo şi-a cazat şi omenit de nenumărate ori oaspeţii din Bucureşti, dar niciodată nu a plătit. În loc să mă tot atace cu atâta neruşinare, mai bine ar trece pe la casieria localului pentru a-şi achita notele de plată restante. Consider că aşa ar fi normal să procedeze un om întreg la cap, nu să mă tot atace, sperând că astfel nu va mai trebui să-şi plătească datoriile. Un asemenea individ, cu asemenea apucături, nu mă mai reprezintă în Senatul României, după cum nu-i reprezintă nici pe oşeni, pe care i-a făcut pur şi simplu de ruşine. Îmi rezerv dreptul de a-l acţiona în instanţă pentru calomniile proferate la adresa mea”, ne-a declarat patronul Complexului turistic Valea Măriei.

  Mihai Crişan cere autorităţilor să se autosesizeze
  Patronul Mihai Crişan spune că a devenit ţinta atacurilor senatorului Marian pentru că, după ce i-a dat 50.000 lei în campanie, a refuzat să-i mai dea alţi bani, pe care oameni din anturajul demnitarului îi cereau tot mai insistent. “Impresia mea e că pe acest om nu-l satură nici Dumnezeu. După ce i-am dat în campania electorală 50.000 de lei, a mai trimis diverse persoane din anturajul său, care mi-au solicitat să-i mai dau anumite sume de bani. Pur şi simplu am refuzat, considerând că a fost destul. M-am săturat să fiu şantajat, murdărit în ultimul hal şi ameninţat de acest individ. Din acest motiv, prin intermediul dumneavoastră, cer instituţiilor abilitate ale statului să se autosesizeze şi să ia măsurile care se impun pentru că am ajuns la capătul suportabilităţii. Solicit instituţiilor statului să-l oprească din nebunia lui pe acest om bolnav, căci dacă nu, noi, oşenii, ne ştim face singuri dreptate”, ne-a declarat omul de afaceri.

  Oamenii de afaceri din Oaş s-au săturat de Marian
  Patronul Complexului turistic Valea Măriei afirmă că senatorul incompatibil Marian Valer a început să atace oamenii de afaceri din zona Oaşului pentru că aceştia refuză să-i mai dea bani, respectiv să-l hrănească ca pe un ultim pomanagiu. “După părerea mea, acest lucru se datorează faptului că nu mai este finanţat de oşeni, iar lumea nu îl mai bagă în seamă. În nebunia lui, Marian Valer crede că acesta este un mod de răzbunare. Am stat de vorbă cu foarte mulţi oameni de afaceri şi nu numai din zona Oaşului, inclusiv cu patronul de la Mujdeni, Dorle, şi toţi mi-au spus că s-au săturat să-l finanţeze şi să-l hrănească pe acest individ mizerabil. Dorle a povestit că şi actualmente incompatibilul senator Marian Valer vine cu diverse persoane la restaurantul său, mănâncă, beau şi nu plătesc. Pe deasupra, Dorle a trebuit să-i dea şi 40.000 de lei bani de buzunar acestui senator nenorocit. Consider că, în viaţă, cu oamenii de bună credinţă trebuie să te comporţi omeneşte, însă cu cei care au un comportament porcesc trebuie să te comporţi ca şi cu porcii”, ne-a declarat Mihai Crişan.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img