Senatorul Marian a dat de belea cu primarul Beteavaler-+-betea

Atacat în mod mizerabil în site-ul clandestin controlat de senatorul independent Marian Valer, primarul comunei Racşa, Toma Betea, care ocupă funcţia de vicepreşedinte al PSD Satu Mare, a trecut la contraatac. Primarul Betea consideră tendenţioase şi răuvoitoare acuzaţiile privind angajarea rudelor sale apropiate la Primăria Racşa. Însă cel mai revoltat este de faptul că senatorul incompatibil l-a acuzat că ar fi contrabandist de ţigări. Toate aceste acuzaţii vin în contextul în care primarul Betea l-a ospătat de nenumărate ori în casa sa pe senatorul Marian, care a mâncat şi a băut până nu s-a mai putut ridica de pe scaun. În plus, primarul Betea i-a dat numitului Marian Valer sute de litri de pălincă, fără să primească măcar o simplă mulţumire. Iar acum se trezeşte atacat în cel mai mizerabil mod cu putinţă de cel pe care l-a ospătat şi cadorisit atâţia ani la rând.

Minciuna începe de la meniu
Primarul Toma Betea ne-a declarat că incompatibilul senator Marian Valer a minţit inclusiv în privinţa meniului de la întâlnirea vehiculată în articol. “Referitor la acuzaţiile aduse la adresa mea de numitul Marian Valer, ţin să fac o serie de precizări în vederea corectei informări a răcşenilor, dar şi a tuturor locuitorilor judeţului Satu Mare. În primul rând, numitul Marian Valer a fost total dezinformat în privinţa meniului, întrucât nu s-a consumat nici purcel, nici viţel, nici berbecuţ şi nici raţe sau gâşte, ci doar o mămăliguţă tradiţională oşenească, o slănină de casă şi nişte păstrăvi. De asemenea, nu s-a consumat nici pălincă de cireşe şi cu atât mai puţin vin de Segarcea”, ne-a declarat primarul din Racşa.

Acuzaţii tendenţioase şi răuvoitoare
Toma Betea spune că afirmaţiile lui Marian Valer în privinţa rudelor angajate la Primăria Racşa sunt tendenţioase şi răuvoitoare. “În al doilea rând, acuzaţiile numitului Marian Valer în privinţa rudelor pe care le-aş fi angajat la Primăria Racşa sunt tendenţioase. Într-adevăr soţia mea este angajată a Primăriei Racşa, dar a fost încadrată înainte de a fi ales primar al comunei. În fiecare comună, primarul este obligat să găsească un loc de muncă pentru soţiile preoţilor, poliţiştilor sau dascălilor. Soarta a făcut astfel încât soţia preotului ortodox Gavril Măgurean să-mi fie cuscră şi nu îmi este ruşine de acest lucru. Ţin să-l informez pe numitul Marian Valer că ginerele meu nu a fost şi nici nu e angajat al Primăriei Racşa, deoarece este încă student. Menţionez că nu am fost felicitat de domnul ministru Paşcu, dar nici nu am auzit să-l fi felicitat pe Mihai Crişan pentru aşa-zise fraude şi nici pe domnul fost deputat Gheorghe Ciocan pentru că şi-ar fi cumpărat un hotel la Buşteni. Este vorba de simple invenţii ale lui Marian Valer”, afirmă Betea.

Făcut contrabandist de senatorul Marian
Primarul comunei Racşa este de-a dreptul revoltat de acuzaţia că ar fi contrabandist de ţigări ucrainene, aduse de acelaşi incompatibil Marian Valer. “În al treilea rând, îl informez pe numitul Marian Valer că nici nu fumez şi nici n-am pus mâna în viaţa mea pe o ţigară de contrabandă. Având în vedere faptul că toate cele afirmate de Marian Valer sunt false, îmi rezerv dreptul de a-l acţiona în instanţă pentru calomnie”, ne-a declarat Betea.

Un atac mişelesc, imposibil de înţeles
Primarul Toma Betea nu poate înţelege cum a fost atacat în mod atât de mişelesc de numitul Marian Valer, pe care l-a ospătat de nenumărate ori în casa sa. “Îi aduc aminte numitului Marian Valer că de-a lungul timpului i-am suportat o mulţime de cheltuieli pe care obişnuia să le facă pe spinarea altora, iar eu am fost unul dintre aceia. L-am primit şi l-am omenit în casa mea de mai multe ori, a băut şi a mâncat de seara până dimineaţa, când abia se mai ridica de pe scaun şi soţia mea trebuia să cureţe locul în care a şezut. Bineînţeles nu pentru că a rămas curat, ci pentru că a făcut pe el. Să nu mai vorbim de sutele de litri de ţuică, de diverse sortimente, de la cireşe până la caise şi prune, pe care i le-am dat fără ca măcar să-mi mulţumească. Îi înţeleg supărarea pentru că n-am mai acceptat să stau la dispoziţia lui cu tot felul de aberaţii, culminând cu pretenţii de om bolnav, cum ar fi să-i adun oameni din sat pe care să-i înroleze în garda sa paranoică şi paramilitară”, afirmă primarul Betea. Acesta îi transmite şi un avertisment incompatibilului senator independent. “Îl atenţionez pe incompatibilul Marian Valer că noi, răcşenii, suntem oameni civilizaţi, cu frică de Dumnezeu, dar şi răbdarea noastră are limite”, a adăugat primarul comunei Racşa.

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts